11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy! - 7.10.2011
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: 11 zlot forum.lp3.pl - czas najwyższy! - 7.10.2011
No wlasnie Grycku - a ty juz wyjechany? (skoro mowa o ludziach-samochodach)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
We wtorek wyjeżdżam. Obecnie trwa czas wielkiego pakowania i przygotowania.Miszon pisze:No wlasnie Grycku - a ty juz wyjechany? (skoro mowa o ludziach-samochodach)
- nemo
- Listy Przebojów Trójki słucham od: Już nie słucham
pociągiemku3a pisze: Poproszę o przesyłanie informacji czy jedziecie pociągiem, czy samochodem.
jedzie z Torunia, no idea kiedy dojedzie, nie będę ryzykować podawania godziny po ostatnich nieudanych próbach dostania się do Tczewa w sierpniu oraz niedawno do Bydgoszczy, tak więc spotkamy się na Myśliwieckiej parę chwil przed audycjąku3a pisze: proszę o informację o której Wasz pociąg będzie na dworcu i w razie czego również skąd jedzie

-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu
Nie pociągiem, nie samochodem, tylko tramwajem (czyli prawie pociągiem
). W miarę możliwości, ale raczej nie wcześniej niż o 17:00, nie później niż 17:30
. Jeśli jednak wyrobię się wcześniej to jakoś Was znajdę.

- Miszon
- Kontakt:
Ostrzegam, że można doznać szoku będąc na Centralnym. Ja byłem pierwszy raz w tym roku, a może pierwszy od mniej więcej roku i... aż się zgubiłem ze zdezorientowania
.

Czy są jeszcze wolne miejsca? Jeśli tak, to wygląda, że mnie będzie dwóch. 

- Miszon
- Kontakt:
Chyba jedno się zwolniło, zatem chyba są.
Sporo widzę pierwszaków. I fajnie, bo poprzednio słabo z tym było.
Sporo widzę pierwszaków. I fajnie, bo poprzednio słabo z tym było.
a z kim chcesz przyjechać?Corleone pisze:Czy są jeszcze wolne miejsca? Jeśli tak, to wygląda, że mnie będzie dwóch.

Basinger, Wilde czy Carnes?abd3mz pisze:a z kim chcesz przyjechać?
- tadzio3
- Kontakt:
Mówisz o Białymstoku? Nie jest tak źle. No może trochę ostatnio.Brian pisze:Jazda komunikacją miejską jest wyczerpująca fizycznie i psychicznie, więc postanowiłem przerzucić się na samochód.
Gdybym jechał na zlot to powinnibyśmy razem na niego wyruszyć

To następnym razem

Pewnie trochę wyolbrzymiam, ale po prostu dotychczas jeździłem autobusami tylko okazjonalnie, a teraz muszę dzień w dzień. Jeszcze się nie przyzwyczaiłem, a rozkopane centrum i objazdy tylko utrudniają sprawę.tadzio3 pisze:Mówisz o Białymstoku? Nie jest tak źle. No może trochę ostatnio.
Też tak myślętadzio3 pisze:Gdybym jechał na zlot to powinnibyśmy razem na niego wyruszyć

Jeśli chodzi o nas - Martyr i Yacy pojawią się w następujący sposób:
a więc do stolicy dotrzemy przy pomocy PKP.
(jak dobrze że w internetowym rozkładzie wrócili do podawania tych informacji
)
Jednakże nie trzeba się nami kłopotać ok. 14-tej ponieważ zamierzamy coś przekąsić po wyjsciu z ciopągu oraz udać się do tak wyczekiwanego od poprzednich zlotów Pałacu Kultury
. Gdzieś w okolicach godziny 17 odnajdziemy ekipę zlotową na którymś z peronów (jakby co będziemy kontaktować się telefonicznie
)
do Iławy samochodem, a stamtąd pociągiemku3a pisze:Poproszę o przesyłanie informacji czy jedziecie pociągiem, czy samochodem.

TLK83108, na Centralu planowo powinien byc o godz. 14:22, jedzie z Iławy, a stacja początkowa to Kołobrzeg, pojawi się na peronie IV/ tor 6.ku3a pisze:Wszystkich którzy jadą pociągiem i wysiadają na Centralnym proszę o informację o której Wasz pociąg będzie na dworcu i w razie czego również skąd jedzie, a idealnie by było jakbyście też wiedzieli na który peron wjeżdża.
(jak dobrze że w internetowym rozkładzie wrócili do podawania tych informacji

Jednakże nie trzeba się nami kłopotać ok. 14-tej ponieważ zamierzamy coś przekąsić po wyjsciu z ciopągu oraz udać się do tak wyczekiwanego od poprzednich zlotów Pałacu Kultury

- mateusz15
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2003 roku
Jeśli chodzi o mnie, przyjadę tramwajem, a o której to sobie grafik dostosuje do jakiejś ogólnej godziny 

- Miszon
- Kontakt:
Ja do Trójki trafię autobusem/piechotą, jak ostatnie 2 razy.
jeszcze Corleone, Dekodi, leszekno, Robert i lampart nie podali o której i gdzie się pojawią.
Mój tata (słuchał Listy w pierwszych latach jej istnienia, obecnie słucha bardziej przy okazji mojego słuchania) wyraził chęć przyjazdu na zlot.abd3mz pisze:a z kim chcesz przyjechać?Corleone pisze:Czy są jeszcze wolne miejsca? Jeśli tak, to wygląda, że mnie będzie dwóch.

Będziemy jechać z Wrocławia pociągiem TLK61103. Odjazd o godzinie 9:01, przyjazd na Centralny ok. 16. Tor 7 przy peronie I.
no to trudno odmówić.Corleone pisze:Mój tata (słuchał Listy w pierwszych latach jej istnienia, obecnie słucha bardziej przy okazji mojego słuchania) wyraził chęć przyjazdu na zlot.abd3mz pisze:a z kim chcesz przyjechać?Corleone pisze:Czy są jeszcze wolne miejsca? Jeśli tak, to wygląda, że mnie będzie dwóch.![]()

zapraszamy.

nie sprecyzowali o której przyjazd? sam mam sprawdzać?Corleone pisze:Będziemy jechać z Wrocławia pociągiem TLK61103. Odjazd o godzinie 9:01, przyjazd na Centralny ok. 16. Tor 7 przy peronie I.
W rozkładzie jest 16, ale wiadomo, jak to jest z rozkładami.ku3a pisze:nie sprecyzowali o której przyjazd? sam mam sprawdzać?Corleone pisze:Będziemy jechać z Wrocławia pociągiem TLK61103. Odjazd o godzinie 9:01, przyjazd na Centralny ok. 16. Tor 7 przy peronie I.

I see.
to było napisać, że 16.00
.
i cieszę się, że przyjeżdżacie, ale czy wszystko tak trzeba wyciągać z gardła? imiona i nazwisko oraz numer telefonu przyślesz?...
to było napisać, że 16.00

i cieszę się, że przyjeżdżacie, ale czy wszystko tak trzeba wyciągać z gardła? imiona i nazwisko oraz numer telefonu przyślesz?...
hmm... dialog z dzisiaj z przerwy pomiędzy rosołem a drugim daniem...
Mama- Ty jedziesz w piątek, tak? o której?
ja- o 10:51
Mama- hmm... a jak Ty to zrobisz że będziesz jednocześnie jechał pociągiem i siedział w szkole...?
ja- hmm... nie pójdę do szkoły?
Mama- hmm... a kto Ci usprawiedliwienie napisze?
no ale damy radę
Mama- Ty jedziesz w piątek, tak? o której?
ja- o 10:51
Mama- hmm... a jak Ty to zrobisz że będziesz jednocześnie jechał pociągiem i siedział w szkole...?
ja- hmm... nie pójdę do szkoły?
Mama- hmm... a kto Ci usprawiedliwienie napisze?
no ale damy radę

Zdaję sobie sprawę, że to bardzo późno, ale ponieważ jestem z Warszawy, to czy mogę chociaż na piątkową listę przybyć razem z Wami? Na weekend i tak nie dam rady, chociaż bardzo bym chciał, ale piątek bardzo by mi pasował.
- Miszon
- Kontakt:
Pytanie retoryczne?Kertoip pisze: Mama- hmm... a kto Ci usprawiedliwienie napisze?[/i]

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
padłemKertoip pisze:hmm... dialog z dzisiaj z przerwy pomiędzy rosołem a drugim daniem...