z tymi Red Hotami to dziwnie jakos mam. "Tell Me Baby", "Snow..." i tak samo teraz "Desecration Smile" nieporownywalnie bardziej podobaja mi sie w oderwaniu od plyty. Tylko "Dani California" bez roznicy - tak czy tak, nie podoba sie. W tym tygodniu znowu dalem szanse calemu "Stadium Arcadium" i znowu szansa niewykorzystana. Nie przekonam sie juz chyba do tej plyty...
GregF pisze:27 (b/z). Myslovitz z "Nocnym pociągiem" jeszcze ostatecznie nie zjechał na bocznicę , chociaż jeśli ktoś czeka na nowsze TCIOF, to może zacząć sie niepokoić.
Chyba nie myślisz że Nowojorczyk wyleciał poza 50 :O
Nie myślę i nie wierzę . Jedno jest pewne - ktokolwiek spadł, zastąpiły go nowe Papryczki na 25. (ich smak nie powala, ale po kilku skosztowaniach smakuje nieco lepiej).
z tymi Red Hotami to dziwnie jakos mam. "Tell Me Baby", "Snow..." i tak samo teraz "Desecration Smile" nieporownywalnie bardziej podobaja mi sie w oderwaniu od plyty. Tylko "Dani California" bez roznicy - tak czy tak, nie podoba sie. W tym tygodniu znowu dalem szanse calemu "Stadium Arcadium" i znowu szansa niewykorzystana. Nie przekonam sie juz chyba do tej plyty...
A Animal Bar, Charlie, Storm In...Hump The Bumb...i tak jeszcze z 15 kawałków..one też słabe ?
saferłel pisze:Jest Jest Jest 5 pkt w plecy...ale oblewajmy piękną nowości i pokonanie straszydła jakim było prawdziwie piekielne dla uszu Music Inferno.
o nieee.. tej pani ja osobiscie juz dziekuje. naparwde nie wiem co wy w niej slyszycie. moze jestem zla i nieczulana piekno, ale niepasuje mi ona i juz.l
saferłel pisze:A Animal Bar, Charlie, Storm In...Hump The Bumb...i tak jeszcze z 15 kawałków..one też słabe ?
wiesz, oprocz tytulowego nagrania naprawde nic mnie nie zachwycilo. Moze jakby wyszly na singlu to bym dostrzegl cos wiecej w tych piosenkach. Glos na rozczarowanie roku nie wzial sie z niczego.
24 (+4). Metz urwał się z choinki - choć na razie czas go specjalnie nie goni, to zagadał początek awansującej piosenki . "Shy Boy" nie jest dla mnie najgorszym singlem Katie M., ale nie da się ukryć, że jak dotąd radzi sobie najmniej efektownie.
foa pisze:o nieee.. tej pani ja osobiscie juz dziekuje. naparwde nie wiem co wy w niej slyszycie. moze jestem zla i nieczulana piekno, ale niepasuje mi ona i juz.l
Zgadzam się połowicznie co do tej piosenki....ale 2 piosenki temu na liście miała istne cudo