Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
The Man Who Would Be King - Iron Maiden (8:28)
[muzyka: Dave Murray, Steve Harris, słowa: Dave Murray, Steve Harris]
EMI, 2010
Time Machine - Accept (5:25)
[muzyka: Wolf Hoffmann, Mark Tornillo, Peter Baltes, słowa: Wolf Hoffmann, Mark Tornillo, Peter Baltes]
Nuclear Blast, 2010
hmm 11. i 13. cóż za peszek
Chociaż tak naprawdę najbardziej mi szkoda propozycji, która nie wyszła ode mnie, bo - Fragile Bird - City And Colour. To naprawdę świetny utwór i dobrze wpasowałby się w trójkowe realia.
A z dobrych stron, bardzo mnie cieszy miejsce Amarillo Sleeps on My Pillow - Fair To Midland (przypominająca mi trochę SoaD), bardzo dobre polskie utwory w dziewiątce i mój ulubiony zespół w tym zestawie - The Raveonettes, choć akurat ta piosenka nie przekonała mnie w pełni do siebie.
Podsumowując, uważam, że to bardzo dobry zestaw i nawet robiąc płytę z następnej dziewiątki, też nie mielibyśmy się czego wstydzić.
Ostatnio zmieniony wt sie 16, 2011 11:41 pm przez ADDY, łącznie zmieniany 1 raz.
wszedłem z ciekawości. liczyłem na miejsce tuż poza "9" a jednak 7 to szczęśliwa cyfra...z pobieżnego przeglądania głosów byłem pewien, że np. Słoik będzie na podium...
Amarillo Sleeps on My Pillow - Fair To Midland (4:42)
[muzyka: Fair To Midland, słowa: Darroh Sudderth]
E1 Music, 2011
Dziękuję bardzo za te 8 głosów!!!
ADDY pisze:bardzo mnie cieszy miejsce Amarillo Sleeps on My Pillow - Fair To Midland (przypominająca mi trochę SoaD)
całkiem niedawno dowiedziałem się, że kilka lat temu dla świata odkrył ich Serj więc Twoje skojarzenia są na miejscu
No i bez przesady wcale nie jest to takie stare, bo utwór na singlu dopiero od 18 kwietnia.
At Home - Crystal Fighters (5:06)
[muzyka: Graham Dickson, Sebastian Pringle, Gilbert Vierich, słowa: Graham Dickson, Sebastian Pringle, Gilbert Vierich]
Zirkulo/PIAS, 2010
Dodatkowo mogę zamieścić mp3 z wersją radio edit!
At Home - Crystal Fighters (3:53)
[muzyka: Graham Dickson, Sebastian Pringle, Gilbert Vierich, słowa: Graham Dickson, Sebastian Pringle, Gilbert Vierich]
Zirkulo/PIAS, 2010
Ostatnio zmieniony śr sie 17, 2011 12:21 am przez marsvolta, łącznie zmieniany 2 razy.
Wielkie dzięki za głosy na zgłoszoną przeze mnie piosenkę... Naprawdę nie przypuszczałem, że może ona zająć miejsce pierwsze:) To znaczy według mnie powinna, ale byłem przekonany, że nikt inny nie podziela tego zdania.
My Times Up - The Raveonettes (4:43)
[muzyka: Sune Rose Wagner, słowa: Sune Rose Wagner]
Vice Records,2011
marsvolta pisze:...No i bez przesady wcale nie jest to takie stare, bo utwór na singlu dopiero od 18 kwietnia
ale na płycie od jesieni ubiegłego roku (co oczywiście w obu przypadkach jest zgodne z zasadami kandydowania do zestawu). Bez urazy, nie stare ale ograne w Trójce (tak wiem, powtarzam się) i to dawno temu, znakiem Instruktorzy RDK mieli słaby wpływ na nowości w zestawie do głosowania, w czasie gdy "Star of Love" nie schodziła z talerza.