1544 - 02.09.2011 z Gdyni (MN)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Re: 1544 - 02.09.2011 z Gdyni (MN)
Dobranoc ewrybady! 

To ja też do następnego razu szczególnie Juli,a Dobranoc może nie,bo są za chwilę kolejne audycje,których też słucham.
Do nastepmej listy dobej nocy 

-
dormez bien
Abby95 pisze:Taa... nie mówi się "dobrej nocy" o tej godzineJulia pisze:No to ten, byle do piątku, nie? Dobrej nocy
btw, ładne masz imię. Julia = prawie Julian.

a co do nocy to racja, ale może ktoś myśli inaczej, to już mu pożyczę na zapas

Dobranoc 

Dobrej nocy
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
do-bar-na-noc!
A to nie jest tak, że muzyka oryginalna a słowa dopisywane? Tak chyba było na Yugotonie. Może rzeczywiście to tłumaczenie, ale bardzo Maleńczukowskie ze wszystkimi wadami.kajman pisze:Polska? A to nie jest tłumaczenie?słoik pisze:O właśnie - kolejna polska grafomania.
A nie tak dawno Maleńczuk publicznie się zżymał na beznadzieję i grafomaństwo w polskich utworach. A sam gniota wypuścił.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Nie znosze jako słuchacz.Corleone pisze:A byłeś na jakimś?Miszon pisze:Ech, megaseria pozdrowień, nie znoszę wyjazdowych...
I owszem, byłem. W Muuuucznem. The end of the world (na pierwszym).
Przed chwilą wróciliśmy z Gdyni. Żaglowce widziane w dzień (2 lata temu) i wieczorem to dwie różne bajki. Ale do rzeczy. Prosto z pracy jazda do Olsztyna po kolegę, później Ostróda po Basię i kierunek Gdynia gdzie byliśmy o 18:40. Pod "Darem" rozpakowywała się ekipa trójkowa i tam dojrzeliśmy Ku3ę, za chwilę pojawił się Szakal. Chwila rozmowy i Marek zszedł na stały ląd i rozpoczął poczekalnię. podszedł do Ku3y coś do niego zagadał i przywitał się ze mną. Żeby nie robić tłoku następnie trzy osoby z Mazur poszły w stronę "Daru Młodzieży" i przy okazji skorzystaliśmy z możliwości wejścia i zwiedzenia statku. Wróciliśmy pod "Dar Pomorza" i z książką w ręku podszedłem do p.Marka, a ten mi mówi, że akurat ja to bym mógł wziąść jego autograf w innym miejscu
Później raźnie podszedłem do Ku3y (też po autograf, trochę się zmieszał
) i do Michała Nogasia (ten mi napisał że kiedyś był młodszy i grubszy i że zdjęcie mu się nie podoba
W międzyczasie pojawili się Martyrka i Yacy, porozmawialiśmy chwilę i ekipa Ostródzka poszła dalej oglądać statki, a reszta forumowiczów pozostała przy "Darze Pomorza".

- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
witam 
było rewelacyjnie! momentami trochę chłodno, ale atmosfera była tak gorąca, że jestem ... jak świeżo upieczony

1 miejsce "na żywo" zabrzmiało dla mnie bardzo dobrze i chyba chwyciło!!! zobaczymy
Adela

dziękujemy Kubie, Jarkowi, Grześkowi i Michałowi Nogasiowi ( w sumie to też forowicz
) za sympatyczne spotkanie.

było rewelacyjnie! momentami trochę chłodno, ale atmosfera była tak gorąca, że jestem ... jak świeżo upieczony

dodam, że absolutnie nie znaliśmy wyników (tylko 1 miejsce zdążyłem wypatrzeć) i to był po prostu przypadekTomaszBr pisze:No to wiadomo, że jak Martyr to zaraz Edzia

1 miejsce "na żywo" zabrzmiało dla mnie bardzo dobrze i chyba chwyciło!!! zobaczymy

Adela

dziękujemy Kubie, Jarkowi, Grześkowi i Michałowi Nogasiowi ( w sumie to też forowicz

zdaję mi się że z Daru Pomorza bił taki żarMiszon pisze:Witam.
No proszę - Martyrka i jej świeżo upieczony mąż. Yacy zdążył się w 1 dzień pobytu nad morzem tak spalić na słońcu?.

W Gdyni było bardzo ciekawie. Pan Marek w roli kapitana świetnie sobie dawał radę, coś jak kapitan prowadzący Listę!

Dziękuję Panie Marku za tę wyjazdową listę! To była moja pierwsza taka

Oczywiście spotkanie w gronie forumowym jak zwykle miłe i fajne!

- ADDY
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2004
- Kontakt:
Nie mogłem być na forum w trakcie listy, dlatego pozwolę sobie na małe podsumowanie.
Wielkie plusy:
- wielki skok Jane's Addiction
- wielki skok Kasabianu
Plusy:
- awans Nosowskiej
- spadek Art Brut
- spadek Boso
Neutralne:
- pojawienie się Ray'a Wilsona (dobra piosenka, niestety utrzymana bardziej w stylu pop, niż rock)
- zbyt mały awans The Decemberists
- awans Pezeta
- zdetronizowanie Luxtorpedy, co byłoby wielkim plusem, niestety bezpośrednio wiąże się z wejściem na szczyt najgoszej piosenki Red Hotów ostatnich lat
Minusy:
- duży spadek Sun Domingo
- kolejny raz brak Sade w trzydziestce
- nowe Guano nie weszło do trzydziestki
- RIverside wciąż nie może dotrzeć do TOP5
- spadek Pendragonu
Wielkie minusy:
- USUNIĘCIE DILLY
- kolejny awans "Wojtka w Czechosłowacji"
- Lista staje się coraz bardziej "led zeppelinowska" (nienawidzę, gdy ktoś wzoruje się na różnych ikonach muzyki, później uważa się to za dobrą muzykę, a w rzeczywistości to zwykłe pójście na łatwiznę i nieumiejętność wymyślenia czegoś samemu)
Wielkie plusy:
- wielki skok Jane's Addiction
- wielki skok Kasabianu
Plusy:
- awans Nosowskiej
- spadek Art Brut
- spadek Boso
Neutralne:
- pojawienie się Ray'a Wilsona (dobra piosenka, niestety utrzymana bardziej w stylu pop, niż rock)
- zbyt mały awans The Decemberists
- awans Pezeta
- zdetronizowanie Luxtorpedy, co byłoby wielkim plusem, niestety bezpośrednio wiąże się z wejściem na szczyt najgoszej piosenki Red Hotów ostatnich lat
Minusy:
- duży spadek Sun Domingo
- kolejny raz brak Sade w trzydziestce
- nowe Guano nie weszło do trzydziestki
- RIverside wciąż nie może dotrzeć do TOP5
- spadek Pendragonu
Wielkie minusy:
- USUNIĘCIE DILLY
- kolejny awans "Wojtka w Czechosłowacji"
- Lista staje się coraz bardziej "led zeppelinowska" (nienawidzę, gdy ktoś wzoruje się na różnych ikonach muzyki, później uważa się to za dobrą muzykę, a w rzeczywistości to zwykłe pójście na łatwiznę i nieumiejętność wymyślenia czegoś samemu)
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
marzenie ściętej głowyADDY pisze: - Lista staje się coraz bardziej "led zeppelinowska"

Może ma ktoś z szanownych forumowiczów w swojej domowej bibliotece nagraną wczorajszą listę z Daru Pomorza?:)
Napisz do danco28. 

hehe, nawet tego nie słyszałem, bo tyle było roboty ze sprzedażą książekCorleone pisze:Ku3a - "taki strasznie wysoki chłopak"...

super było spotkać Martyrkę z Yacym, szakala35 oraz grzesia z Basią

przy okazji sprzedawania książki było mnóstwo rozmów ze słuchaczami-czytelnikami. ogromnie miło je wspominam!
z forowiczów była jeszcze... 3ask

te uczucie kiedy przed Pendragonem pozdrawia Ania z Piotrkowa Trybunalskiego
no i największy minus to słaby numer 1... to już podobno ja nagrałem lepszą płytę

no i największy minus to słaby numer 1... to już podobno ja nagrałem lepszą płytę

Nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie, ale ja też jestem za i to zdecydowanie.ku3a pisze:z forowiczów była jeszcze... 3ask. zastanawiała się czy wrócić... ja jestem za
.
I ja. To już jest trzy razy tak. Wracaj Asiu.kajman pisze:Nie wiem czy to może mieć jakieś znaczenie, ale ja też jestem za i to zdecydowanie.ku3a pisze:z forowiczów była jeszcze... 3ask. zastanawiała się czy wrócić... ja jestem za
.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
może jak jeszcze jedna osoba napisze, że jest "za" to 3ask nie będzie miała wyjścia?
No to jestem ZA
No to jestem ZA

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
To TY?
Witaj znów - oby w lepszym forumowym życiu
Witaj znów - oby w lepszym forumowym życiu