Widzisz kajman jakbyś raz zagłosował a nie dwa to byś punkty dostał a tak nie masz.fajnex pisze:
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman ...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Widzisz kajman jakbyś raz zagłosował a nie dwa to byś punkty dostał a tak nie masz.fajnex pisze:
Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman ...
Dzięki za zwrócenie uwagi. A fajnexa poproszę o dopisanie mi jednak punktu.temik3 pisze:Widzisz kajman jakbyś raz zagłosował a nie dwa to byś punkty dostał a tak nie masz.fajnex pisze: Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany: kajman ...
W sumie chyba się zgadzam. Gdybym miał okazję promować w 1536 lub wcześniej, wybrałbym tamten, ale cóż - zawsze najlepsi kandydaci do promocji są w zestawie wtedy, kiedy nie nasza kolejkajman pisze:Szkoda że jej poprzedni utwór wypadł, bo był znacznie lepszy.wwas pisze:Alison Krauss & Union Station - SINKING STONE
kajman pisze:To one w tej sytuacji będą raczej do 1543 notowania, bo wg zasad to jednak pierwszeństwo ma Talvi.
Pominąłem Cię dlatego, że miałeś literówkę w nazwie utworu:kajman pisze:Dzięki za zwrócenie uwagi. A fajnexa poproszę o dopisanie mi jednak punktu.
Rival Sons - PRESSURE AND TIME.kajman pisze:Zamiast na piosenkę z miejsca trzeciego zagłosowałem na promowane Rival Sons - PREASURE AND TIME.
Notowanie:1543Talvi pisze:W tym tygodniu wypadło, że promujemy:
Snow Patrol - CALLED OUT IN THE DARK
Dzięki wielkie za każdy głos.
Statystyki notowań 1501 - 1533wwas pisze:Alison Krauss & Union Station - SINKING STONE
W rezerwie:
Frida Andersson - BUSY MISSING YOU
Michael Franks - NOW THAT THE SUMMER'S HERE
A nie po 1541?fajnex pisze:Kolejność po 1540 notowaniu:
Zgadza siękajman pisze:A nie po 1541?fajnex pisze:Kolejność po 1540 notowaniu:
wwas pisze:Alison Krauss & Union Station - SINKING STONE
W rezerwie:
Frida Andersson - BUSY MISSING YOU
Michael Franks - NOW THAT THE SUMMER'S HERE
Potwierdzamfajnex pisze:Czekamy na potwierdzenie tych propozycji od wwas
Bardzo fajniewwas pisze:Potwierdzam
fajnex pisze:Czekamy listę propozycji od Albarna (ew. Yacy)
Ja myślę, że na wszelki wypadek warto byłoby żeby zgłosili także swoje propozycje adameria i ralfik, żebyśmy nie zostali bez utworu do promowania.Yacy pisze:ja w tym tygodniu na pewno nie będę nic proponował.
Notowanie:1545albarn pisze:Do promowania w notowaniu 1544 zgłaszam:
Russian Red - THE SUN THE TREES
propozycja rezerwowa:
The Strokes - TAKEN FOR A FOOL
No to ja bym sugerował, żeby jeszcze ralfik i temik3 zgłosili swoje propozycje, bo Yacy może nie mieć głowy do promocji, a adameria o ile pamiętam to tak nie do końca w tą promocję wchodzi.fajnex pisze:Notowanie:1545
Czekamy listę propozycji od Yacy (ew. adameria)
Na wszelki wypadek, zgłaszam swoje propozycje do promowania na jedno z kolejnych notowań:fajnex pisze:Notowanie:1545
No to ja bym sugerował, żeby jeszcze ralfik i temik3 zgłosili swoje propozycje,
Wchodzi, wchodzi. Tylko czekałem czy coś Yacy zaproponuje.kajman pisze:a adameria o ile pamiętam to tak nie do końca w tą promocję wchodzi.
Ciekawe czy ta fatalna jest też moją fatalną z tej trójki.kajman pisze:No cóż, jedna z tych propozycji jest moim zdaniem fatalna, jedna bardzo dobra, a trzecia gdzieś pośrodku. Mam nadzieję, że ta fatalna nie będzie wybrana, bo ostatnio coś nie mam szczęścia do utworów do promowania i przydałoby się przestać spadać w kolejce.
O Twoich. I jeżeli tylko sobie życzysz to napiszę, ale dopiero jak wybierzesz, żeby nie zapeszyć.adameria pisze:Pisałes o moich czy ralfika? Jeśli o moich i to nie jest tajemnicą to napisz potem tutaj lub chociaż na moje PW którą uważałeś za taką, śmaką i owaką.
Tak myślałem, że na Ciebie można liczyćadameria pisze:[mam 3 propozycje (celowo kolejność alfabetyczna):
Cuba de Zoo - ATLANTIS
Czarne Korki - TELEWIZOR
Wanda & Banda - TO MÓJ ŚWIAT
Zawsze można się dopisać do promowaniagżegoż pisze: Bardzo żałuję, że nikt nigdy nie chciał promować Meli KotelukA jeszcze wcześniej poprzednich Czarnych Korków (bo moim zdaniem były lepsze, niż obecne*)
![]()