I pocom przypominał?lady pisze:Schował się gdzieś, chytry babsztylAle za tydzień mu nie odpuszczę.

Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
I pocom przypominał?lady pisze:Schował się gdzieś, chytry babsztylAle za tydzień mu nie odpuszczę.
Dzięki za te informacje!TomaszBr pisze:Z tego co słyszałem, napisał ten utwór w dzieciństwie. A faktycznie skojarzył mi się z jakąś czeską bajką, i to zanim usłyszałem tytuł.gżegoż pisze: Tylko ciekawi mnie, skąd w ogóle wziął się ten tytuł? W ogóle od zawsze się zastanawiałem, czym kierują się artyści, wymyślając tytuły dla swoich "beztekstowych" utworów. Czy te trąbkowe dźwięki i melodie rzeczywiście mogą się komuś kojarzyć z Czechosłowacją?
Całkowicie się nie zgadzam, bo mi się to bardzo podobakonwicki1980 pisze:Maleńczuk powinien już zakończyć karierę albo grać w reklamach tylko (...) w jego wykonaniu - żenujące karaoke. Wstyd!
Fajny, ale chyba nie aż tak, jak polska wersjafajny to utwór w oryginale
"Ostatnia nocka" to cover?gżegoż pisze:Fajny, ale chyba nie aż tak, jak polska wersja
No tak, sam byłem zaskoczonyCorleone pisze:"Ostatnia nocka" to cover?gżegoż pisze:Fajny, ale chyba nie aż tak, jak polska wersja
No to mnie zaskoczyliście. Myślałem, że to wszem i wobec wiadomo, że Yugo i Ton i Polis grają tylko covery piosenek jugosłowiańskich.gżegoż pisze:No tak, sam byłem zaskoczonyCorleone pisze:"Ostatnia nocka" to cover?gżegoż pisze:Fajny, ale chyba nie aż tak, jak polska wersja![]()
No, mnie też zaskoczyliście. Też byłem pewien, że to wszyscy wiedzą (chociaż zdawało mi się, że czeskie covery też grali).kajman pisze:No to mnie zaskoczyliście. Myślałem, że to wszem i wobec wiadomo, że Yugo i Ton i Polis grają tylko covery piosenek jugosłowiańskich.
mnie do tej pory to pokojowe nastawienie trzymaMartyr pisze:W tym tygodniu jestem tak pokojowo nastawiona do utworów listowych i tak w ogóle do wszystkiegoże nie napisze swoich koszmarków.
Namawiam do zapominania o koszmarkach!
no dobrze, niech i tak będzieMartyr pisze:Namawiam do zapominania o koszmarkach!
na forum.sebastos.pl już jest.rafal92 pisze:hehe, Miszon ma predyspozycje żeby być naszym forumowym DJ'em