wspomoże ktoś hasełkiem

dziękuję

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
rekordzistką czego?słoik pisze:Czyli co? Florencja out i nikt nie powiedział na antenie, że była rok i że była rekordzistką?
Myślę, że jakby tak oddzielić od siebie podstawowe zestawienie i poczekalnię, to Florence spośród rekordzistów Poczekalni najlepiej wypadła w podstawowym zestawieniu. Dobrze sobie poradziła i w Poczekalni i w zestawieniu podstawowym. Nie przypominam sobie podobnego przypadku, z równym sukcesem.ku3a pisze:rekordzistką czego?słoik pisze:Czyli co? Florencja out i nikt nie powiedział na antenie, że była rok i że była rekordzistką?
wspomniałem o rocznicy, ale nie poszło na antenę.
Już wyjaśniam co zostało lost in translation. Mój post pojawił się w momencie, gdy PaNiedźwiedź zapowiedział "Pyro" jako tegotygodniową rekordzistkę. Wówczas stało się bardzo prawdopodobne, że skoro Kings of Leon zostali, to Florencja i jej Maszyniści wypadli. A rekordzistką była per analogiam do KoL ubiegłotygodniowego notowania, jeśli spojrzeć na łączną obecność.ku3a pisze:rekordzistką czego?słoik pisze:Czyli co? Florencja out i nikt nie powiedział na antenie, że była rok i że była rekordzistką?
wspomniałem o rocznicy, ale nie poszło na antenę.
Ale na pewno poziom dyskusji na forum wysokim jest(czy ten poziom kazuistyki jest wystarczający?)
chyba długo skoro wskoczyli do setki podsumowania lp3Corleone o Blackfield pisze:Lalalalaj lalalalalaj...ile można?
po prostu myślałem, że jakiś oficjalny rekord pobiła, stąd moje pierwsze pytanie...słoik pisze:czy ten poziom kazuistyki jest wystarczający?
Jak oglądałem podsumowanie, to "Set fire to the rain" ma chyba największe szanse na dobicie do TOP 100. My tu sobie gadu gadu, a za 1000 notowań p. Marek, lub p. Piotr będzie czytał TOP 10 z 2011 roku, a słuchacze będą słuchać z takimi minami-adameria pisze:Hmmmm... co prawda ja nie teges, ale może mamy po prostu dobry rocznik?
Dżem, KoLedzy, Czarnopolanie i faza REM się dobija. Taki to ten stagnacyjny okres, a tu jak grzybki w zagajniku kolejne gąski gęsiego wpadają na setkę. Ja liczę nawet, że na tym nie koniec.
kajman pisze:Dobrze pamiętasz.mara pisze:skoro tadzio jest Piotrem o ile dobrze pamiętam to czemu niesłoik pisze:Andrzej lat 15 to TomaszBr?
Mamy rozumieć, że na imię Ci nie jest Grzegorz?gżegoż pisze: Nie myślcie, że to są jedyne takie przypadki na tym Forum!![]()
Zresztą nie tylko na tym, bo na innych to może nie norma, ale dość częste zjawisko.
Może niebawem przy jakiejś okazji więcej osób się dowie, kto jeszcze ma na imię zupełnie inaczej, niżby na to mógł wskazywać jego nick?
No, Gżegoż raczej też nie.TomaszBr pisze:Mamy rozumieć, że na imię Ci nie jest Grzegorz?gżegoż pisze: Nie myślcie, że to są jedyne takie przypadki na tym Forum!![]()
Zresztą nie tylko na tym, bo na innych to może nie norma, ale dość częste zjawisko.
Może niebawem przy jakiejś okazji więcej osób się dowie, kto jeszcze ma na imię zupełnie inaczej, niżby na to mógł wskazywać jego nick?
No nieTomaszBr pisze:Mamy rozumieć, że na imię Ci nie jest Grzegorz?
Mi się wydaje, że on jest raczej Krzysztofem...TomaszBr pisze:Stawiam, że jesteś Piotrem
Ale faktycznie takich osób może być więcej.
Tak myślę, że dwie osoby być może dostały już taką szansę.gżegoż pisze:Może niebawem przy jakiejś okazji więcej osób się dowie, kto jeszcze ma na imię zupełnie inaczej, niżby na to mógł wskazywać jego nick?
Czyli rocznik 83? Całkiem możliwe. Jeżeli tak, to faktycznie jest nas na tym forum sporo.Corleone pisze:Mi się wydaje, że on jest raczej Krzysztofem...
No właśnie to miałem na myśli pisząc, "może niedługo przy jakiejś okazji ktoś z Forumowiczów oficjalnie się dowie, jak jest naprawdę"kajman pisze:Tak myślę, że dwie osoby być może dostały już taką szansę.
A co w tym takiego śmiesznego?Corleone pisze:![]()
Wow, to kajman też?kajman pisze:faktycznie jest nas na tym forum sporo.