Corleone pisze:Ajjjjjjjjjj nooooooooołłłłłłłłłłłłłłłł deeeeeeeeeeeeeeeee laaaaaaaaaaaaaaaw, laaaaaaaaaaaaaaaaaaaw is faaaaaaaaaaaaaaaand!
Sade i tak robi to lepiej.
A Balcar zbliża się do trzydziestki
I wygląda, że Nosowska i Cree mogą być z pominięciem... No i jeszcze Evanescence, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć.
Dobry wieczór szanownym słuchaczom! Pierwszy post, nowy na forum... skoro pan Baron tak apeluje Od czasu do czasu dorzucę swoje trzy grosze. Ciekawe jak tam Rise Above I...
Mildred pisze:Witam serdecznie, wlasnie dolaczylam do Forum, Lista od fiu fiu...bardzo dawna, swiadomie od 93 roku, mialam wtedy 10 lat. Baaaardzo mocno dziekuje za Sisters Of Mercy-Temple of Love... Dopiero co zasiadlam do Listy a tu taka niespodzianka.
Witam rówieśniczkę. Londyn lubię z przyczyn sportowych a Siostry kocham do dzisiaj.
semuś pisze:Guano Apes robi się coraz bardziej dyskotekowe.
Cała płyta Guano jest dobra, chociaż słuchałem tylko raz, bo każda ich piosenka nudzi mi się po tygodniu, a jeszcze chcę na jakąś zagłosować w głosowaniu LP3
Skąd wiesz, przecie to był tylko zapis fonetyczny. Może Corleone dorównuje Sade?
TomaszBr pisze:I wygląda, że Nosowska i Cree mogą być z pominięciem...
I byłoby fajnie. Nosowska po paru przesłuchaniach zdaje się być całkiem niezła, a na Cree zagłosowałem (usunęli mi Dziwadełko, musiałem jakoś spożytkować wolne miejsce).
TomaszBr pisze:I wygląda, że Nosowska i Cree mogą być z pominięciem... No i jeszcze Evanescence, ale jakoś mi się nie chce w to wierzyć.
Cree? Nie wierzę.
No , myślałem, że nawet do poczekalni nie wejdą.
Do tej pory mieli jeden utwór na liście. Był dwa razy na 29 - wygląda, że to nagranie osiągnie więcej.
Czyli trzy nowości: Piekarczyk, Kasabian i Nosowska?
Mildred pisze:Witam serdecznie, wlasnie dolaczylam do Forum, Lista od fiu fiu...bardzo dawna, swiadomie od 93 roku, mialam wtedy 10 lat. Baaaardzo mocno dziekuje za Sisters Of Mercy-Temple of Love... Dopiero co zasiadlam do Listy a tu taka niespodzianka.
Witam rówieśniczkę. Londyn lubię z przyczyn sportowych a Siostry kocham do dzisiaj.
Ciesze sie, ze ktos zareagowal na moja obecnosc ;p Pozdrawiam i wracam do sluchania, Cree zawsze mi przypomina wakacyjny klimat , Siostry tworza klimat