Fakt, nie porywawwas pisze:Rzeczywiście, elektroniki tam nie usłyszałem, za to myślałem, że trafi do kategorii pt. "smęty".

Ale ja nie głosuję tylko na coś co mi się kategorycznie nie podoba i za nic nie chcę tego usłyszeć na LP3.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, jollyroger72, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz, jollyroger72
Fakt, nie porywawwas pisze:Rzeczywiście, elektroniki tam nie usłyszałem, za to myślałem, że trafi do kategorii pt. "smęty".
Bardzo się cieszę, że to coś pozostało praktycznie niezauważone, a na Forum pojawiło się tylko przy okazji dodania do zestawu i usunięcia z niego.Usunięto:
Jan Trebunia-Tutka i Mirosław Kowalik - GÓRY W SERCU
Zgadzam się z Miszonem, że ten nowy zapis jest całkowicie bezsensowny. Zdecydowanie lepiej i bardziej czytelnie było tak, jak przed tą zmianą. Nie rozumiem, komu i czemu takie udziwnienia mają służyć. Gdyby komuś się zachciało dodawać podobne uwagi przy innych utworach, to w zestawie zrobiłby się niezły bałagan.Poprawiono:
Pezet - CO MAM POWIEDZIEĆ ----> Pezet - CO MAM POWIEDZIEĆ, produkcja Sidney Polak
Dziwne, bo dwa lata temu mieli bardzo fajny utwór na LP3, o tytule "Where did all the love go?" (oraz jeszcze kilka innych, które były tylko w Poczekalni). Nie słuchałeś jeszcze wtedy Listy?Sundrajta pisze:Rewelacyjny Kasabian (pierwsze słyszę o tej kapeli)
Rok temu była genialna piosenka "Thick As Thieves" Kasabianu, o ile dobrze pamiętam nie znalazła się nawet w poczekalni.Sundrajta pisze:...choć znalazły się też dwie nowości. Rewelacyjny Kasabian (pierwsze słyszę o tej kapeli)