Kod: Zaznacz cały
| 9 | 7 | 15 | -2 | Kobiety jak te kwiaty - Zbigniew Zamachowski i Grupa MoCarta | PL |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 9 | 7 | 15 | -2 | Kobiety jak te kwiaty - Zbigniew Zamachowski i Grupa MoCarta | PL |
Zakopower tak wysoko, a nikt mi nie przetłumaczy, że lepsze od Forgotten Land, mimo iż da się słuchaćMałeconieco pisze:A czy mi może ktoś wytłumaczyć, dlaczego Zakopower - Boso wciąż tak wysoko na liście...?? Zaczynam się obawiać, że niedługo przy otwarciu lodówki usłyszę nawet tam "pójdę boso..., pójdę boso..."
Nikt Cię nie skopie - bo tu jest pełno otwartości i tolerancji na ludzi, jakiekolwiek klimaty by nie reprezentowali. Ktoś nie lubi tej piosenki, co ja - nieważne! Ważne, że lubi Listę!crumpler pisze: [...] Jestem nowy, więc polecę z grubej rury. Najwyżej mnie skopiecie, co poniektórzy. [...] Może jestem niedzisiejszy, ale za mało czuję tu otwartości i tolerancji na nie swoje klimaty. Wydaje mi się, że fajnie jest coś polecać, coś zachwalać, bo narzekanie i hate'owanie towarzyszy nam w necie na innych stronach i tak w dużej dawce. [...]
Zgadzam się z tym, że stękanie Bukartyka brzmi gorzej, niż Zamach. Ogólnie całkiem niezła ta wersja.uzi pisze:dziś pierwszy raz słyszałam wersję Bukartyka no i niestety - brzmi o wiele gorzej. ale pewnie na moją opinię ma wpływ to, że ja w ogóle nie przepadam za Bukartykiem.
no ale wersję Zamacha uwielbiam
jęczenie też jest sztukąCorleone pisze:Że się drze to prawda, ale żeby to było coś wymyślnego- nie powiedziałbym. Podobnie mam z jęczącym plantem w Whole Lotta.lady pisze:Glenn Hughes - jeden z najlepiej drących mordę w historii rockaCorleone pisze: Muzycznie może, ale ten wokalista brzmi, jakby próbował nieudolnie naśladować Briana Johnsona z AC/DC.
Bo Bukartyk od prawie każdego brzmi o wiele gorzej. Ma chłop lekkie pióro, ale cienkie garło. Mógłby się zająć pisaniem tekstów paniom, co mają niezłe głosy, ale kłopot z dobrym repertuarem, np. Edycie Górniak albo Natalii Kukulskiej.uzi pisze:dziś pierwszy raz słyszałam wersję Bukartyka no i niestety - brzmi o wiele gorzej. ale pewnie na moją opinię ma wpływ to, że ja w ogóle nie przepadam za Bukartykiem..
Skoro wszyscy tak krytykują Zakopower, to ciekawy jestem, dlaczego jest tak wysokorobiq pisze:Zakopower tak wysoko, a nikt mi nie przetłumaczy, że lepsze od Forgotten Land, mimo iż da się słuchaćMałeconieco pisze:A czy mi może ktoś wytłumaczyć, dlaczego Zakopower - Boso wciąż tak wysoko na liście...?? Zaczynam się obawiać, że niedługo przy otwarciu lodówki usłyszę nawet tam "pójdę boso..., pójdę boso..."
A ja uważam, że do Bukartyka to on się nie umywa.Corleone pisze:Zgadzam się z tym, że stękanie Bukartyka brzmi gorzej, niż Zamach. Ogólnie całkiem niezła ta wersja.uzi pisze:dziś pierwszy raz słyszałam wersję Bukartyka no i niestety - brzmi o wiele gorzej. ale pewnie na moją opinię ma wpływ to, że ja w ogóle nie przepadam za Bukartykiem.
A mi wersja Bukartyka bardzo się podoba, coć też za nim nie przepadam, a wersja ZZ i GMoC przejadła się i czekam kiedy to wypadnie w końcu z listy.uzi pisze:dziś pierwszy raz słyszałam wersję Bukartyka no i niestety - brzmi o wiele gorzej. ale pewnie na moją opinię ma wpływ to, że ja w ogóle nie przepadam za Bukartykiem.
| 8 | 10 | 4 | +2 | Ostatnia nocka - Yugopolis 2 / Maciej Maleńczuk | PL |
szczególnie w wykonaniu tenisistekmara pisze: jęczenie też jest sztuką
Oho, wreszcie ktoś ma podobne skojarzenia jak jaADDY pisze:Obława! Obława! Na młode wilki obława!
Jeszcze 2-3 tygodnie i numer 1.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
Bo to w swojej kategorii wagowej świetnie napisany numer. Ma wszystko, czego wymagam od popu. A że pop ma to do siebie, że radia go zakatowują to już inne storyMałeconieco pisze:A czy mi może ktoś wytłumaczyć, dlaczego Zakopower - Boso wciąż tak wysoko na liście...?? Zaczynam się obawiać, że niedługo przy otwarciu lodówki usłyszę nawet tam "pójdę boso..., pójdę boso..."
Cudowne czasy Moniki Seles.macor70 pisze:szczególnie w wykonaniu tenisistekmara pisze: jęczenie też jest sztuką
| 7 | 4 | 20 | -3 | Set Fire to the Rain - Adele | ZG |
czekam, czekam. Oby!Corleone pisze:Jeszcze 2-3 tygodnie i numer 1.
Oby nie, to niewiele lepsze od ZakopoweraCorleone pisze:Jeszcze 2-3 tygodnie i numer 1.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
to jest właśnie ta " ciemna strona radia "crumpler pisze:A że pop ma to do siebie, że radia go zakatowują to już inne story