Dziś w Poczekalni podwójne 33 i 39.
Ktoś zgadnie którym utworem sprzed 1000 notowań zaczniemy? Niełatwe

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
nie będę robić smaku i od razu powiem, że niestety niebear pisze:skoro Kuba mówi że niełatwe to stawiam na Iron Maiden - Be Quick Or Be Dead
Przyznam, że ja po tytułach nie znam większości utworów sprzed 1000 notowań. Z Top 30 znam 8...Szymek79 pisze:Jak można nie znać "I'll Be Ther" Mariah, a Spphie B. - wielki przebój i ten teledysk.
Lepiej wypluj te słowa, póki nie jest za późno. U mnie dziś już dwa razy nabałaganiło.słoik pisze: Z tęsknotą myślę o burzy. Czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony.
Po pobieżnym spojrzeniu wynika mi, że ja co najmniej 15. A w poczekalni moje ulubione U2.Corleone pisze: Z Top 30 znam 8...
Niby ta sama okolica, a u mnie było dzisiaj spokojnie. Tylko ze 2 razy padało przez mniej, niż godzinę.DarekM pisze:Lepiej wypluj te słowa, póki nie jest za późno. U mnie dziś już dwa razy nabałaganiło.
mówiłem Ci już kiedyś, że uwielbiam Twoje poczucie humoru?ku3a pisze:nie będę robić smaku i od razu powiem, że niestety niebear pisze:skoro Kuba mówi że niełatwe to stawiam na Iron Maiden - Be Quick Or Be Dead
.
sk też widać po wywczasach gotowa do serwowania wyników.animag pisze:Już pourlopowo melduję się gotowy do komentowania!