Cześć wszystkim.
Dziś 3-godzinna podróż Balonem, po miesięcznej przerwie.
W Poczekalni bez miejsc podwójnych.
Czy są niespodzianki? Nie napiszę, żeby były niespodziewane .
ku3a pisze:przy okazji - ktoś jest zainteresowany podwójnymi zaproszeniami na festiwal legend rocka w Dolinie Charlotty?
bo jeśli tak, to...
do usłyszenia .
Witam po dwu-listowej przerwie. Korzystam z tego, że chwilowo spędzam wakacje w domu i rozsiadam się przed komputerem. I oczywiście włączam radio, trochę głośniej niż wypada
ku3a pisze:przy okazji - ktoś jest zainteresowany podwójnymi zaproszeniami na festiwal legend rocka w Dolinie Charlotty?
bo jeśli tak, to...
do usłyszenia .
A gdzie jest ta DCh?
Między Ustką a Szklarską Poręba czyli dość blisko mnie.
zdaję się że gdzieś w okolicach Ustki, i przyjeżdżają tam głównie zespoły które są nie grzeszą już młodością
witam tak w ogóle, to jeden z ostatnich piątków w najbliższym czasie gdy mogę być z listą od początku więc zamierzam dziś w pełni z tego korzystać
bear pisze:witam tak w ogóle, to jeden z ostatnich piątków w najbliższym czasie gdy mogę być z listą od początku więc zamierzam dziś w pełni z tego korzystać
zbyszu pisze:Ahoj! Idą zmiany! Taki los Listy! Miłego odbioru.
Pierwszy piątek miesiąca abstynencji... trzeźwe spojrzenie na Listę!
Witam! Młodzież ma wychodne (w końcu wakacje!) więc z konieczności będę wam towarzyszył z wynikami on-line... Miłego odbioru -- bo ja mam jakieś zaniki eteru i trzaski na fonii...
Ostatnio zmieniony pt sie 05, 2011 7:14 pm przez JaceK, łącznie zmieniany 1 raz.
nowe obowiązki związane z byciem adminem pewnej strony
możnaby to nazwać drugą pracą, ale jak to mawiają mądrzy ludzie: rób w życiu to co kochasz a nigdy nie będziesz musiał pracować.
wow, 3 Doors Down na rockowo - co się z nimi porobiło?
Cześć-po ubiegłorocznym weekendzie do najbliższego dla mnie ze stolic Trójki miasta jakim jest Wrocław,słucham dziś znów ze stacjonarnego sprzętu bo jestem w domu.Witam wszystkich was i naj ważniesze osoby na czacie czyli Kubę,Jacka...
Paw19672 pisze:Cześć-po ubiegłorocznym weekendzie do najbliższego dla mnie ze stolic Trójki miasta jakim jest Wrocław,słucham dziś znów ze stacjonarnego sprzętu bo jestem w domu.Witam wszystkich was i naj ważniesze osoby na czacie czyli Kubę,Jacka...