Yacy pisze:a czy przypadkiem w dzisiejszej Markomanii życzenia dla nas nie były od Ciebie?

jam to uczyniła (choć w wielkim stresie radiowym, bom do wystąpień przez ogólnopolskie antene nie przywykła, i ciągle nie mogę się nadziwić, że mówiąc trzeba "jeść" mikrofonowe gąbki

). Od wczorajszej Markomanii wiem, jak wygląda DarekM (fotka pierników do albumu!)

i jeszcze raz dziękuję za miłe towarzystwo podczas audycji, która … niespiesznie, w gronie sympatycznych słuchaczy (serdeczności dla reprezentacji LPMN/LP3), w miłych okolicznościach przyrody, przy czułym wsparciu przez obecność Pani Dyrektor, w towarzystwie zawsze zapracowanego redaktora Michała oraz gości z trójkowego Lasu, dzięki pracy wspaniałej Ekipy Wozu zaprawionej w bojach terenowych, a także czarodziejów ze studia… działa się na naszych oczach. Jeśli byliście wśród widowni i wy młodziaki – TomaszuBr, Corleone (bez urazy panowie, ale mniemam żeście młodsi ode mnie metryką

), może jeszcze nadarzy się okazja, aby uścisnąć prawice. oj, coś nici z wątku mi się rozplątały,

żeby tylko nie po łapkach od moderacji/administracji.
…12 minut na pierwszym jest bardzo prawdopodobne za tydzień, San Domingo (no narrreszcie chłopaki!) i Beirutanci debiutanci – do trzydziestki poproszę, popiół, diament i testament – miłe dla ucha.