To może rzucę tematem - jaki macie najcenniejszy element w kolekcji płytowej?
U mnie:
- koncertowe limitowane Riverside z numerkiem 800 (na allegro kiedyś chodziło za 500 zł)
Grycek pisze:A limitowana edycja nowej płyty BJÖRK ma kosztować 500 funtów! Ktoś chętny?
A ile to będzie na kilogramy?
Około 2,3 tys. PLN .
A to co tam ma być? Dmuchany samochód czy dmuchany rower i złota pompka w zestawie,
a może np. kosmyk włosów lub kawałek koszulki nocnej Bjork? Znaczy relikwie jakieś?
Talvi pisze:teraz to największą zagadką jest to, co zrobiła Radiogłowa. Bo Papryczki pewnie z pominięciem...
RHCP pewnie tak, ale jakby nie było Radiohead to bym się z lekka rozczarował, bo świetny kawałek. Tyle że w Poczekalni nie było, a chyba akurat temu nagraniu będzie ciężko wejść z pominięciem...
Z jednej strony super, że BCC tuż tuż za podstawowym, a z drugiej to oznacza najgorsze nowości w 30 od dłuższego czasu (Miłosze, Art Brut).
Tak kombinuję, że w 30 będą 3 nowości: duet Miłoszów, Myslo i Red Hot.
A kto wypada? Typuję: Kate, Adele i....Skunk (choć temu ostatniemu tego absolutnie nie życzę).
No i nie ma promocji
Ale skoro nawet Wojciech Mann w swoich audycjach tego nie gra ... Czasami mam straszną nerwę na tych ciemnych słuchaczy, co to nie przesłuchują zestawu tylko glosują na to co im się podaje na tacy
Life is brutal. Miało być pięknie na Liście, a wyszło jak zawsze ... Już mnie nawet to wkurza, że rock sobie radzi lepiej od bluesa
Do tego wszystkiego jeszcze dorobiłam się dzisiaj odcisków na piętach. Zaraz mi się pewnie sufit zawali na głowę i będzie komplet.
Ok, limit narzekania na dziś blisko wyczerpania
Jeszcze tylko dodam, że mi się żadna nowość w Poczekalni nie podoba.
adameria pisze:A to co tam ma być? Dmuchany samochód czy dmuchany rower i złota pompka w zestawie,
a może np. kosmyk włosów lub kawałek koszulki nocnej Bjork? Znaczy relikwie jakieś?
Pompką można nadmuchać tę koszulę nocną, a i kosmyk można doprawić.
animag pisze:Tak kombinuję, że w 30 będą 3 nowości: duet Miłoszów, Myslo i Red Hot.
A kto wypada? Typuję: Kate, Adele i....Skunk (choć temu ostatniemu tego absolutnie nie życzę).
No jeszcze może polecieć KOL lub Florencja, a nawet FF czy LP.