Czas leci...
Hmmm... i to jest dylemacik: czy wiedząc, że się odsłucha najwyżej potem zakładać wątek czy nie?
Sobie odpowiedziałem, że może tak, dyżurnie...

WITAM!
Udanej audycji życzę po obu stronach!
Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
jak można nie poznać Magdaleny?....Dede pisze:Ja, na ten przykład, słucham będąc w pracy. Z tego też powodu z pisaniem bywa różnie, jak różnie bywa z natłokiem pracy. Zwykle staram się odłożyć na te 3 godziny robotę "nieabsorbującą" i nie wymagającą odchodzenia od miejsca pracy, czytaj: radioodbiornikaAle nie zawsze się da.
Niemniej jednak słucham, powiedzmy, osiem LP Trójek na dziesięć, chociaż piszę rzadziej.
A propos playlisty: przyjemnie było usłyszeć po latach MAGDALENĘ Pawła Rosiaka. Ciekawe, czy bez usłyszenia zapowiedzi tylko "ze słuchu" większość obstawiłaby to, jako utwór polski, czy zagraniczny?
Mecano - Hijo De La LunaTomaszBr pisze:coś tam jeszcze było po hiszpańsku chyba (niestety nie wiem co...) Dawno nie było tak przyjemnej LP Trójki!
też tak myślę!VILKI pisze:jak można nie poznać Magdaleny?....
Niemożliwe... -- to już takie wiekowe...Pawelucky pisze:Hej wszystkim fajna ta piosenka Lady Pank "Augustowskie noce" w tej wersji pierwszy raz słysze