Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Myślę, że jako że nie wszyscy o nim pamiętają zapytam Gary'ego i Talviego o to czy podtrzymują tą decyzję o zawieszeniu promocji. Jeżeli tak to mają trzy tygodnie spokoju. Brak potwierdzenia do piątku myślę że należy uznać za równoznaczny z potwierdzeniem. I jeszcze jedno - sądzę, że zawieszający może podać (jeżeli chce) dłuższy termin zawieszenia.fajnex pisze:Regulamin zabawy:
9. Osoba, która nie chce wybierać utworu promowanego (ponieważ, nie znalazła takiego w zestawie) może prosić o zawieszenie. Zawieszenie wyboru trwa 3 tygodnie.
O, jak mi miło!TomaszBr pisze:To ten post przeważył szalę. (...) proszę bardzo o głosy na:gżegoż w wątku o głosowaniu pisze:Z tego co widziałem, to jest szansa, że siódemka będzie promowana już niedługo. I trzymam mocno kciuki, by wybór padł właśnie na Limp Bizkit.
Limp Bizkit - SHOTGUN
Z tego zestawu też jedna propozycja bardzo mi się podoba, no ale już nie będę taki "bezczelny" i nie będę niczego sugerowałlady pisze:A rezerwowo to tak wygląda:
Rival Sons - Pressure And Time
Dave Stewart - Can't Get You Out Of My Head
Uriah Heep - Nail On The Head
ewentualnie Ścigani - W pustej głowie.
Mi się z zestawu lady podobają dwie pozycje: M&A i RS i raczej na pewno jedna z nich się przebije. A ta pierwsza może wypaść z zestawu.gżegoż pisze:Z tego zestawu też jedna propozycja bardzo mi się podoba, no ale już nie będę taki "bezczelny" i nie będę niczego sugerowałZa dużo dobrego też nie może być
Tym bardziej, że szansa na to, by zaszła konieczność sięgania do rezerwy, jest raczej znikoma. Ale mimo to życzę kolejnych udanych promocji!
A mi się wydaje że miałaby większe szanse od Morebuckla.TomaszBr pisze:Na powodzenie promocji Rival Sons raczej nie ma co liczyć, a szkoda
Głosowałem! Z tym że miałem literówkę (zamiast Iridescent napisałem Iredescent). Popraw, proszę.fajnex pisze: Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:mr.pusiak TomaszBr lady Rakka92 PaTToN ksch Hansavritson Neo01 rafał92 piotreklp3 Yoda sulko miniu
I jeszcze jafajnex pisze: Zagłsowali także:anowika mustaszrik Artur Martyr Szymek79 mateusz15 kocin
kajman, zamknij się i nie kracz !kajman pisze:A ta pierwsza może wypaść z zestawu.
Zgadza się. Za tydzień ty wybierasz utwór promowany!michal91d pisze:Przepraszam za brak odpowiedzi, ale w tym tygodniu prawie w ogóle nie mialem dostępu do internetu. Jeżeli dobrze rozumiem to lady promuje w tym tygodniu, a za tydzień moja kolej
pewnielady pisze:jeśli nie masz na nic pomysłu, to może rzeczywiście lepiej by było gdybym to ja zapromowała.
Eeee... dlaczego w miejscu "liczba głosowań na forumową" mam 0, skoro dopiero co zagłosowałem?fajnex pisze: 32. rafał92 2 0 0
Fajnex mi kiedyś tłumaczył, że ta rubryka jest chyba rzadziej uaktualniana.rafal92 pisze:Eeee... dlaczego w miejscu "liczba głosowań na forumową" mam 0, skoro dopiero co zagłosowałem?fajnex pisze: 32. rafał92 2 0 0
Aha, dziękiCorleone pisze:Fajnex mi kiedyś tłumaczył, że ta rubryka jest chyba rzadziej uaktualniana.rafal92 pisze:Eeee... dlaczego w miejscu "liczba głosowań na forumową" mam 0, skoro dopiero co zagłosowałem?fajnex pisze: 32. rafał92 2 0 0
To może warto byłoby uaktualnić. Z tego co się orientuję ku3a bez problemów wszystko poda.Corleone pisze:Fajnex mi kiedyś tłumaczył, że ta rubryka jest chyba rzadziej uaktualniana.rafal92 pisze:Eeee... dlaczego w miejscu "liczba głosowań na forumową" mam 0, skoro dopiero co zagłosowałem?fajnex pisze:32. rafał92 2 0 0
fajnex pisze:liczba głosowań na forumową (17.04.2011)