Ja to wiem, nie ma co przepraszaćalbarn pisze:No ja Cię bardzo przepraszam, ale dawno nie słyszałem tak złej piosenki z tego ska-punkowego nurtu jak te Radio nieszczęsne.

Dziękuje za dziś
Dobranoc
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja to wiem, nie ma co przepraszaćalbarn pisze:No ja Cię bardzo przepraszam, ale dawno nie słyszałem tak złej piosenki z tego ska-punkowego nurtu jak te Radio nieszczęsne.
Tylko on już wtedy nie był progresiv.albarn pisze:Było takie coś kiedyś, Genesis na przykład.marsvolta pisze:Przebojowa muzyka progresywna! Jak to brzmi. Nawet dość inspirująco.
Hoho, w dzisiejszych czasach bratnia dusza jest na wagę złota. Niech i będzie piąteczka.lady pisze:Chyba doczekałam się na Forum bratniej duszy - piąteczka !minkomplikacja pisze:Ta piosenka Adeli jest straszliwie popowa w złym znaczeniu tego słowa. Nie wiem, czemu ją wybrano do zestawu, nie coś innego, bardziej bluesowego.
No cóż, ja miałem życzenie wygrać w lotka 10 baniek i też nic z tego nie wyszło, nawet mojej ulubionej trójki nie trafiłem, ale w głosowaniu akurat jestem za ZakopoweremBrian pisze:Dzień dobry Państwu. Miałem być tam na miejscu, ale nie wyszło. Może to i lepiej, bo pogoda się psuje...
Jakieś życzenia co do wyników? Na pierwszym wszystko-tylko-nie-Boso, to mi wystarczy![]()
A tak w ogóle to ojejku, będą pozdrowienia!
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ja niezbyt w temacie, bo zupełnie mnie nie interesują takie imprezy, a jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.mateusz15 pisze:a to nie mają dopiero grać?
miałem się nawet wybrać, ale teraz to już nie da rady.
tylko popgresivkajman pisze:Tylko on już wtedy nie był progresiv.albarn pisze:Było takie coś kiedyś, Genesis na przykład.marsvolta pisze:Przebojowa muzyka progresywna! Jak to brzmi. Nawet dość inspirująco.
Sprawdziłem - 24.07. Potem w sierpniu też grają niedaleko nas, na chmielakach. I mimo że się nie wybierzesz, to pewnie będzie u Ciebie słychać dobryj deń, dobryj deń.słoik pisze:A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ja niezbyt w temacie, bo zupełnie mnie nie interesują takie imprezy, a jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.mateusz15 pisze:a to nie mają dopiero grać?
No cóż, mówi się trudno i żyje się dalejJASNOŚĆ pisze:No cóż, ja miałem życzenie wygrać w lotka 10 baniek i też nic z tego nie wyszło, nawet mojej ulubionej trójki nie trafiłem, ale w głosowaniu akurat jestem za Zakopowerem
Nikt nie zapytał, kto umarł?!słoik pisze:A to przepraszam za wprowadzenie w błąd, ja niezbyt w temacie, bo zupełnie mnie nie interesują takie imprezy, a jeszcze tyle trzeba znieść. Allez.mateusz15 pisze:a to nie mają dopiero grać?
Nie, i to już kolejny tydzień.Corleone pisze:Nikt nie zapytał, kto umarł?!
I jest. Suita "Queen of Hearts" - po pierwszych dźwiękach zapowiada się rewelacyjniemara pisze:Pendragon ma być dziś w klasykach rocka
no toś wykrakał...Brian pisze:(...)
Jakieś życzenia co do wyników? Na pierwszym wszystko-tylko-nie-Boso, to mi wystarczy![]()
Interśmieć wrócił po północy... czyli w zasadzie zupa po obiedzie. Wyniki w Archiwum zaktualizowane, a ewentualne błędy wyprostujemy.abd3mz pisze:Z powodów wyładowań atmosferycznych wyników online dziś nie ma i nie będzie. W imieniu Administracji przepraszam.
Takiego Mucznego już nie ma! Wilcza jama przeniesiona do Smolnika... w tym roku podobno w nowym budynku (rok temu widziałem tylko jego fundamenty) -- klimat jeszcze nie ten co w Mucznem, ale miejsca zdecydowanie więcej! Z punktu widzenia Warszawy -- parę kilometrów bliżejbobby-x pisze:my lubimy bardziej kameralnie hmmm np Muuuczne, jak dla mnie do tej pory zdecydowanie nie do pobicia: wszystko co z tym miejscem związane...
... i wyboista droga
... i piętrowe prycze
... i klimat Wilczej Jamy
... i piękne zdjęcia "zwykłych słuchaczek z dziećmi, wtulonych par, pięknych kobiet"
... i no wiedzą Ci co byli.
Też nie znoszę McDonalda... chyba że jego kawę!Też kawy nie znoszę. Chyba że z mcdonalda.
Mnie od jakiegoś czasu też...słoik pisze:A mnie nie oburza bycie czterdziestolatkiem, co więcej, może być nawet miło.
Zdecydowanie popieram:) Nowy singiel to piosenka 'Sunday Lover", jednak może lepszym wyborem byłaby piosenka "Fire" ze strony B tego singla. "Sunday Lover" wg mnie jest zbyt lightowy, wręcz popowy.PaTToN pisze:Może już czas na następną piosenkę w zestawie z ostatniej płyty Guano Apes
O no proszę! Czyli ktoś się ze mną zgadzaTeż nie znoszę McDonalda... chyba że jego kawę!
No powiem ci Bobby, że ostatni Zlot był chyba niemal tak samo udany, jak tamten (może ogniska zabrakło, żeby pobić. A jednej nocy była na to pogoda)my lubimy bardziej kameralnie hmmm np Muuuczne, jak dla mnie do tej pory zdecydowanie nie do pobicia: wszystko co z tym miejscem związane...
... i wyboista droga
... i piętrowe prycze
... i klimat Wilczej Jamy
... i piękne zdjęcia "zwykłych słuchaczek z dziećmi, wtulonych par, pięknych kobiet"
... i no wiedzą Ci co byli.
Itamar Franco - mój pierwszy Brazylijczyk; Otto von Habsburg - ostatni cesarsko-królewski następca tronu; Mika Myllyla (kto trochę interesował się biegami narciarskimi przed J. Kowalczyk powinien wiedzieć o kogo chodzi, to jeden z "bohaterów" fińskiej ekipy z MŚ w Lahti w 2001 r.), Betty Ford - moja druga amerykańska pierwsza dama, po Ladybird Johnson; Albin Małysiak - najstarszy polski biskup.Corleone pisze:To może jeszcze nie jest za późno?
Zapraszamy.bobby-x pisze:To powinieneś odwiedzić Mrs. Robinson i Pana Robinsona. Poznałem ich na drugim zlocie, świetna Para.
Mika Myllyla
Oficjalnych przyczyn jeszcze nie ma, znalezione zostalo jego ciało, miał w ostatnich latach spore problemy osobiste, z alkoholem, chyba nie wytrzymał stygmatu dopingowicza. W tym roku przed sądem przyznał się do stosowania EPO jeszcze przed 2001 r. Był na dobrej drodze do osiągnięcia statusu biegacza narciarskiego wszechczasów, teraz niewykluczone, że także te medale sprzed 2001 r. (6 olimpijskich i 10 mistrzostw świata) zostaną mu odebrane (tak jak się to stało z medalami Antonio Pettigrew; właściwie ich historie są bardzo podobne, a niedługo pierwsza rocznica śmierci Pettigrew).Miszon pisze:Mika Myllyla![]()
Jakieś szczegóły?!