tadzio3 pisze:A tak na marginesie mała osobista refleksja. Mieszkam w sumie nie aż tak daleko od Augustowa, a nigdy nie pojechałem tam, kiedy jest Trójka z listą przebojów... Muszę to zmienić
według docelu pl to tylko 90,3 km - wstydź się Tadziu.
Ja mam jakieś 180 km. Ale tydzien temu zaliczałem Wawę - wystarczy
DarekM pisze:Nie za dużo tych utworów bez zmiany pozycji? Miały być cztery.
Też mi się coś zaczęło nie zgadzać. Z tego wynika, że do końca nie będziemy wiedzieli, co wygra, no chyba że Pendragon będzie w top2, bo wtedy musieliby puścić w całości, a się nie zmieści.
PJ kiedyś nagrywała dobre piosenki, na tej płycie też by się coś znalazło, ale to straszna łupanka.
tadzio3 pisze:A tak na marginesie mała osobista refleksja. Mieszkam w sumie nie aż tak daleko od Augustowa, a nigdy nie pojechałem tam, kiedy jest Trójka z listą przebojów... Muszę to zmienić
według docelu pl to tylko 90,3 km - wstydź się Tadziu.
Wiem, wiem... Ale najczęściej dowiaduję się tego samego dnia, że lista jest w Augustowie.
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2011 9:42 pm przez tadzio3, łącznie zmieniany 2 razy.
PaTToN pisze:Ja oglądałem Ja tam świętokradztwa nie widzę
Kurczę, ten film jeszcze nie wyszedł, gdzie go widziałeś
ale opis czytałem Ty na tej podstawie określiłeś że to świętokradztwo, ja że wcale nie
P.S. myślisz że miałbym czas i ochotę oglądać jakiś nowy filmik ze smerfami
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2011 9:43 pm przez PaTToN, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś pewien, że na wietrzność? Bo piorun raczej nie czepnie...
Pendragon ma moje wsparcie duchowe. To chyba dziś najpiękniejszy moment LP3 - usłyszeć, że jest taki awans.
... ale z pewnością będzie obcięty. To ja czekam na 13 minut za tydzień!!!
kiedyś myślałam że wszystko co jest prog musi być fajne dobre artystyczne udziwnione etc no i jakoś ten pedragon mi nie pasuje do mojej definicji bliżej mu do linkin park niż prog przynajmniej w prezentowanym fragmencie btw czy słyszeliście coś o tym że scorpionsi kończą karierę?
bobby-x pisze:Czy siedzisz na telehonie na Myśliwieckiej 3/5/7?
yes, sir.
A ja sobie zapisałem..... przy telefonie: w Augustowie są: Halina Wachowicz (Helen) i Sylwia Héjj ale nie odbierają telefonów, w Warszawie nikt.
juz poprawiam na
przy telefonie: w Augustowie są: Halina Wachowicz (Helen) i Sylwia Héjj ale nie odbierają telefonów, w Warszawie Sebastian Żołnowski (forumowy abd3mz)
A gdzie Ku3a ? Urlop?
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2011 9:45 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 2 razy.