tadzio3 pisze:A tak na marginesie mała osobista refleksja. Mieszkam w sumie nie aż tak daleko od Augustowa, a nigdy nie pojechałem tam, kiedy jest Trójka z listą przebojów... Muszę to zmienić
Ale obiecaj, że nie będzie pozdrowień.
Jak bym był przy mikrofonie to nie wiem co by mi przyszło do głowy
słoik pisze:No piszcie coś, bo ja, biedny, jeszcze nie mam tekstu dzisiejszego notowania.
To ja napisze, że gratuluję posta #5000
Właśnie to skonstatowałem, gdy wyrzuciło mnie z sieci (jak zniknę na dobre i na wietrzność, będzie znaczyło, że któryś piorun mnie trzepnął).
Tyle się tego nazbierało, że to chyba to moje te posty krótkie i głupawe.
Corleone pisze:Ja nawet nie wiem, co to jest, bo nie ma próbki na stronie Trójki.
A od czego chomik? Zaglądasz i słuchasz.
Myślisz, że mi się chce? Jak jest próbka, to moge pół minutki poświęcić na kompletnie nieznany mi utwór, a jeśli sam mam szukać, to wolę posłuchać czegoś, co znam.
Brian pisze:I fabuła: Uciekając przed Gargamelem, Smerfy przedostaną się przez magiczny portal do dziwnego świata, niepodobnego do niczego, co do tej pory widziały: do Nowego Jorku. Papa Smerf i jego rodzina będą desperacko szukać drogi powrotnej do domu, zanim Gargamel ich dopadnie.
Ojoj, boli...
Czego chcesz, takich bajek było już przecież tylko... tysiąc?
minkomplikacja pisze:Czego chcesz, takich bajek było już przecież tylko... tysiąc?
Chyba każdy kto w dzieciństwie oglądał Smerfy przyzna że to świętokradztwo normalnie
Kubuś też się nie miewa za dobrze, odkąd go zrobili komputerowego. Dobrze że Muminków 3D jeszcze (chyba?) nie ma.
Corleone pisze:(...)Jak jest próbka, to moge pół minutki poświęcić na kompletnie nieznany mi utwór, a jeśli sam mam szukać, to wolę posłuchać czegoś, co znam.
Akurat w tym przypadku o kompletnej nieznajomości nie może być mowy.
a gdy tydzień temu obstawiałem Pendragon na czwartym to wszyscy myśleli że jestem świrem
w tym tygodniu zaznawcowałem więc asekuracyjnie i... już żałuję
a teraz siedzę jak zaczarowany i po każdej pozycji pytam siebie gdzie jest kurde Pendragon?
za takie doznania kocham lp3 i będę z nią do końca. Mojego lub jej.
Dziękuję za wypowiedź.
tadzio3 pisze:A tak na marginesie mała osobista refleksja. Mieszkam w sumie nie aż tak daleko od Augustowa, a nigdy nie pojechałem tam, kiedy jest Trójka z listą przebojów... Muszę to zmienić
według docelu pl to tylko 90,3 km - wstydź się Tadziu.
Najbardzeij nie lubię, jak na listę wchodzą na dłużej właśnie piosenki "nie takie złe w sumie". Już wolę, jak raz na jakiś czas pojawi się coś dziwacznego, ale interesującego, niż same no-nie-takie-złee kawałki.
Corleone pisze:Myślisz, że mi się chce? Jak jest próbka, to moge pół minutki poświęcić na kompletnie nieznany mi utwór, a jeśli sam mam szukać, to wolę posłuchać czegoś, co znam.
Przecież tam wszystko jest w jednym miejsce na pierwszej stronie.
Bardzo. Widziałem plakat i zwiastun tego czegoś... Smerfy stylizowane na ludzi i wyglądające jak z plasteliny, przy tym niesamowity humor w postaci wpadania do ubikacji czy upadków z dużej wysokości.
I to pewnie na to kuriozum będzie chciał iść mój młodszy brat, a nie na Kubusia
albarn pisze:Dobrze że Muminków 3D jeszcze (chyba?) nie ma.
Ja proponuję stworzenie Krecika 3D
Ależ Pendragon wystrzelił...
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2011 9:38 pm przez Brian, łącznie zmieniany 1 raz.
zbyszu pisze:6 (bz) Blackfield - niesamowite - jak długo w czołówce. Przebój 2011???
Raczej koszmar 2011. Chociaż aż taki zły nie jest.
no normalnie za tydzień będzie w pierwszej setce wszechczasów! Czterech punktów brakuje
PJ Harvey też ma przebój wszechczasów. Tu przynajmniej można pogratulować.