słoik pisze:Dlaczego jak ktoś jest na antenie, to się utarło, że pozdrawia. A może słuchacze mają coś innego do powiedzenia. Mogliby np. informować, jaką ostatnio płytę kupili albo ile godzin moczyli się w jeziorze. Byłoby ciekawiej, a tak, cóż, każdy ma wujków i bratanice.
O!O!O! Podpisuje się wszystkimi czterema kończynami (piątą zachowam w ukryciu)!
Myslo w dół, a drugi też jakoś średnio. Jakoś ta płyta na razie nie trafiła słuchaczy.
Co to za niedawanie w całości awansujących piosenek? dlatego nie lubię notowań z pleneru. Masa straconego czasu na wygłupy przed mikrofonem i pozdrowienia, których nikt nie chce słuchać a utwory są olewane.
słoik pisze:Dlaczego jak ktoś jest na antenie, to się utarło, że pozdrawia. A może słuchacze mają coś innego do powiedzenia. Mogliby np. informować, jaką ostatnio płytę kupili albo ile godzin moczyli się w jeziorze. Byłoby ciekawiej, a tak, cóż, każdy ma wujków i bratanice.
Dzisiaj jest jakiś dzień "tekstów dnia"..bo cały ich wysyp mamy..
minkomplikacja pisze:Witam wszystkich. Dziś karygodnie się spóźniłam i za karę trafiłam prosto na to ciężkostrawne Ukryte. Ech...
Pamiętam, że dzięki promocji Balonikowej pojawił się przez kilka notowań tłum rozemocjonowanych nowicjuszy na forum.
Chwała tym, którzy przetrwali aż miesiąc. Czyli Tobie.
adameria pisze:O! Robert z Dębicy był pozdrowiony!
Tak Robert z Dębicy kiedy miał na forum nick Fanatyk, który jakoś mnie bardziej pasował. Jeden z największtych i najbardziej zagorzałych Statystyków-Fanatyków-Kronikarzy. Te wszystkie zapiski na jego karteczkach od sto któregoś notowania z 1984 roku, te wszytkie info o listach wyjazdowych (dzis 8 raz) to od Robercika.
Ostatnio zmieniony pt lip 15, 2011 8:56 pm przez bobby-x, łącznie zmieniany 1 raz.
minkomplikacja pisze:Witam wszystkich. Dziś karygodnie się spóźniłam i za karę trafiłam prosto na to ciężkostrawne Ukryte. Ech...
Pamiętam, że dzięki promocji Balonikowej pojawił się przez kilka notowań tłum rozemocjonowanych nowicjuszy na forum.
Chwała tym, którzy przetrwali aż miesiąc. Czyli Tobie.
Chwała mi. To forum wciąga, dziwie się raczej tym, którzy je zostawiają! Kompletnie zmienia jakość słuchania listy.
Co do tych pozdrowień to straszne zaśmiecanie, zgadzam się. Niech zrobią audycję "moje 5 minut w radio" i wtedy każdy niech pozdrawia ciocie, babcie, brata, konia i kogo tam chce. A nie w czasie listy, litości.