słoik pisze:(jeszcze wysiadam przy rozprawkach gżegoża).

Sorry, no co mam poradzić, że mam taki styl
 Ale naprawdę kto nie chce, ten nie musi czytać
 Ale naprawdę kto nie chce, ten nie musi czytać  
 Ale jak taki jest odbiór, to trochę "wyluzuję"
 Miałem sklecić jeszcze rozprawkę na temat twórczości Strachów (bo przy okazji ich pełnego odsłuchiwania w celu sporządzenia własnego topu, sporo ciekawych refleksji się nasunęło), ale ok- daruję to sobie
 Miałem sklecić jeszcze rozprawkę na temat twórczości Strachów (bo przy okazji ich pełnego odsłuchiwania w celu sporządzenia własnego topu, sporo ciekawych refleksji się nasunęło), ale ok- daruję to sobie  Podobnie poanalizowałem sobie wszystkie Nieszczęśliwe Siódemki (odkąd są tutaj publikowane) i również pewne ciekawe spostrzeżenia się nasunęły. Ale w takim razie i to odpuszczę
 Podobnie poanalizowałem sobie wszystkie Nieszczęśliwe Siódemki (odkąd są tutaj publikowane) i również pewne ciekawe spostrzeżenia się nasunęły. Ale w takim razie i to odpuszczę 

W Znawcy dałem je aż na 17. miejsce i dzięki temu już na starcie mam "przerąbane" (mimo że FF trafiłem bez pudła). A "Art Brut" jest takie... hmm, dziwne, niecodzienne. Co nie znaczy, że słabe
 W Znawcy dałem je aż na 17. miejsce i dzięki temu już na starcie mam "przerąbane" (mimo że FF trafiłem bez pudła). A "Art Brut" jest takie... hmm, dziwne, niecodzienne. Co nie znaczy, że słabe  
  Ale co tam, są poważniejsze problemy
 Ale co tam, są poważniejsze problemy