Piotr pisze:Domyslam sie ze Ku3a wlasnie robi wielkie obliczenia.
784 notowanie to bylo 6,2 tygodnia na utwor
Jakbys zgadl . Choc troche po amatorsku, bo moja baza nie pozwala na razie, zeby akurat takie cos sie samo policzylo. Kombinuje wiec ktore okresy przeszukac i sprawdzam .
ku3a pisze:"Again" odpada. 10,6 najwiecej. Ja zaczalem od "These Are The Days...", "Don't Cry", "November Rain" i tam bylo 10.83 w 551.
Ja specjalnie zadalem taka zagadke, zeby nie bylo tak latwo. Wlasnie pierwsze skojarzenia sa takie ze to wlasnie te notowania, ale tak wcale nie ma.
551 => 10,833 to dopiero 22 wynik
włączyłem w okolicach 22 Strachy na Lachy ale widzę,że wszystko pod kontrolą i tłok jak na Marszałkowskiej
..Ku3a, Zbyszu - pewnie że fajnie od początku coś mnie wzięło w tym kawałku-udało mi sie nawet ostatnio przez internet kupić płytę z All You Want..spodziewałem się czegoś innego,a tu okazałoś że to kompletnie atypowy kawałek,w muzycznym gąszczu znalazłem jeszcze jedno cacko, Petera Gabriela - Washin' Of The Water-naprawdę warte posłuchania
Grycek pisze:Gdyby pan Marek zadawal takie pytania na liście to by bylo ciekawie. Może wyślijmy maila do niego z tą propozycją do następnych "7 pytań".
To ja Wam podpowiem. W tym notowaniu byly az 4 nowosci!
No coz, 22.00 minela, a moj najlepszy strzal to wciaz 551...
Ostatnie pol godziny spedzilem na poszukiwaniach zupelnie bezowocnych w pierwszej piecsetce (myslalem, ze moze wbrew oczekiwaniom to tam bedzie to zwapniale notowanie).
Ja chyba sobie dam juz spokoj. Jakby nie trzeba bylo jutro isc do roboty to bym jeszcze poszukal, bo zabawa jest przednia.
Na pocieszenie - nastepna Lista juz za 4 dni . Choc wydaje mi sie, ze tego akurat notowania nie bede mogl posluchac na zywo...
To moze, ja nie udziele dzis odpowiedzi (zreszta tuz przed 22:00 mi sie siec zgubila - moze to jakis znak byl) i przesuwamy dokonczenie tej zabawy do piatku do 22:00?
Dzis najblizej z Was byl Zbyszu. Gratulacje.
Dzisiejsze, 1263 notowanie mialo srednia wieku utworu oceniona na 8,9 tygodnia.
Jako ze padla prawidlowa odpowiedz naleza sie wielkie gratulacje Ku3ie za wytrwalosci upor w dazeniu do odnalezienia tego notowania z broda. A ja pozwole sobie ponizej zaprwzentowac statystyczna czolowke:
Piotr pisze:Jako ze padla prawidlowa odpowiedz naleza sie wielkie gratulacje Ku3ie za wytrwalosci upor w dazeniu do odnalezienia tego notowania z broda.
Jjjjupiii
Moj najkrotszy post, a jaki wazny
Piotr pisze:
Juz jutro 1264 notowanie i kolejna zagadka - tym razem latwiejsza.
Bardzo jestem ciekaw jaka bedzie i bardzo zaluje, ze nie bede mogl wziac udzialu. Jutro nie bede sluchac Listy na zywo. Nagram sobie ostatnie 1,5 godziny.
No to jak Ku3y nie bedzie to inni beda mieli wieksza szanse poprawnie odpowiedzic na zagadke. Jutro bedzie latwiejsza, ale za tydzien juz tak prosto nie bedzie. Jest juz gotowa, ale zostawiam ja na piatek przed dluuuugim majowym weekendem. Bedzie duzo czasu na jej rowiazanie.