Przez najbliższe 4 tygodnie Pan Marek rano, Pan Marek wieczorem.
A tak ogólnie to WITAM!!!
No i udanej audycji życzę, bo nie posłucham,ale potem sobie jakoś odsłucham.
LP Trójka nr 068 - 08.07.2011 - Marek Niedźwiecki
Moderatorzy: ku3a, jotem3, ku3a, jotem3
-
- woźny-konserwator
- Kontakt:
Re: LP Trójka nr 068 - 08.07.2011 - Marek Niedźwiecki
Przy okazji urodziny Balonika... 100 lat! lub adekwatnie co najmniej 5000 wydań LP3 pod jego batutą...
...a dokładniej mówiąc, 2500 wydań Listy i 2500 wydań LP Trójki 
A tak w ogóle, to witam. Dzisiaj praca trochę przeszkadza w słuchaniu, chociaż dla "Rydwanów Ognia" warto zrobić sobie przerwę

A tak w ogóle, to witam. Dzisiaj praca trochę przeszkadza w słuchaniu, chociaż dla "Rydwanów Ognia" warto zrobić sobie przerwę

O jaki przyjemny dzisiaj kącik żalowy: Ryan Paris - DOLCE VITA.
Pamiętam, jak nagrywałem to na kaseciaka, zapewne z telewizora, więc było rzucone hasło do domowników, żeby byli cicho...
O! i Dolce vita od nowa...
Pamiętam, jak nagrywałem to na kaseciaka, zapewne z telewizora, więc było rzucone hasło do domowników, żeby byli cicho...

O! i Dolce vita od nowa...

Nie ma założonego nowego wątku to może sam nie będę rozpoczynał nowego. W każdym razie włączyłem sobie dziś LP Trójkę. Natłok zajęć nie pozwala mi na wysłuchanie jej do końca. Fajny wybór z Lennym Kravitzem na początek. Ja wspomnień z Jarocina nie mam jako takich, bo nigdy nie byłem na tym festiwalu, natomiast w samym mieście miałem okazję być i jest to jedno z moich ulubionych miast w Polsce. Ma swój klimat, łącznie ze starówką. 
Tymczasem zmykam do spraw związanych z rekrutacją na UW...eh..

Tymczasem zmykam do spraw związanych z rekrutacją na UW...eh..