Owszem, a Jedynka jeszcze bardziejCairine pisze:Czwórka jest okminkomplikacja pisze:Ale jakiego tu radia słuchać, jak nie trójki? I tak już bardzo wybiórczo traktuję audycje.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Owszem, a Jedynka jeszcze bardziejCairine pisze:Czwórka jest okminkomplikacja pisze:Ale jakiego tu radia słuchać, jak nie trójki? I tak już bardzo wybiórczo traktuję audycje.
W czwórce dla mnie: audycje- ok, muzyka - nie.Cairine pisze:Czwórka jest okminkomplikacja pisze:Ale jakiego tu radia słuchać, jak nie trójki? I tak już bardzo wybiórczo traktuję audycje.
Pełna racjaseblit pisze:Trójkę to zaśmiecają Miłosze, odgrzewane bo stokroć covery (jak np. Roxanne), kabaret i twórczość własna Trójki.
Też tak mi się wydaje.mara pisze:A blin nie robi się z mąki gryczanej?to takie ruskie naleśniki
Naleśnik bez nadzienia (bez pudru nawet) ? A gdzie nutella i banan?Miszon pisze:U nas naleśnik bez nadzienia (bo pisał o tym kajman), to "suchy naleśnik" po prostu.
Czasem oglądam. Ale jakoś podejrzanie często jakieś polskie raga zapodają.Cairine pisze:Czwórka jest okminkomplikacja pisze:Ale jakiego tu radia słuchać, jak nie trójki? I tak już bardzo wybiórczo traktuję audycje.
No ja przez ostatnie tygodnie tak ledwo ledwo wybieram tę dziesiątkę. Natomiast bez problemu robię prywatną listę z świetnymi utworami, które spokojnie mogły by się znaleźć w zestawie do głosowania.minkomplikacja pisze: Właśnie, właśnie, ostatnio się zastanawiałam, czy tylko ja głosując na listę wybieram "najlepsze z najsłabszych"... już od dawna nie głosuję na swoje ulubione utwory. BO ICH NIE MA.
Ale jakiego tu radia słuchać, jak nie trójki? I tak już bardzo wybiórczo traktuję audycje.
Jak możesz mówić przy mnie o takich świństwach? Zaraz dostanę jakiejś egzegezy.Cairine pisze:banan
I bardzo dobrze, bo jest ze sto razy lepszy. Naiwne to jeden z największych niewypałów Dżemu w ich karierze.marsvolta pisze:I taki Partyzant się okazuje dużo lepszy od np. Naiwnych Pytań.
Krucjatę przeciwko mojej krucjacie?słoik pisze:Jak będę mieć chwilę to może dam odpór Seblitowej krucjacie przeciwko Miłoszowi, ale to może jutro.
jak to ja tych słów nie powiedział dlaczego manie cytujeszkajman pisze:I bardzo dobrze, bo jest ze sto razy lepszy. Naiwne to jeden z największych niewypałów Dżemu w ich karierze.marsvolta pisze:I taki Partyzant się okazuje dużo lepszy od np. Naiwnych Pytań.
Mogą sobie krzyczeć, od tego jest forum. Na Hurts wrzeszczeli i tylko to popularności na LP3 im przyniosło. Duck Sauce niezbyt lubiłem, ale ten debiut ucieszył mnie, bo był odskocznią od zalegających na liście nudziarzy.albarn pisze:Pełna racjaseblit pisze:Trójkę to zaśmiecają Miłosze, odgrzewane bo stokroć covery (jak np. Roxanne), kabaret i twórczość własna Trójki.Ale z drugiej strony, jak wchodzi coś mniej ambitnego, typu Duck Sauce, to wszyscy krzyczą że to jest skandal i zaprzaństwo.
Uf to dobrze, z burzą nie ma żartów, cześć.lady pisze:Cześć ... żyję ? Żyję.
W przyrodzie nic nie ginie - Pani straciła, ja zyskałem.lady pisze:Pati wróciła ... jak pech to pech
Kod: Zaznacz cały
12 11 13 [4]
GUANO APES - Oh, What a Night
CD „Bel Air” 2011
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 793 146 4 1 12
Ja to samo mogę napisać o Partyzancie.kajman pisze:Naiwne to jeden z największych niewypałów Dżemu w ich karierze.
Ostatnio (a trójki słucham od 2007) przełączyłam na komerchę i leciał kawałek nawet nawet aż tu nagle w połowie reklama ..nawet bez wyciszenia tylko tak nagle..a u nas to czasem o kilka sekund wiadomości przesuwają by utwór mógł się skończyć..rozbestwiła mnie ta trójka..Pierre pisze:W czwórce dla mnie: audycje- ok, muzyka - nie.Cairine pisze:Czwórka jest okminkomplikacja pisze:Ale jakiego tu radia słuchać, jak nie trójki? I tak już bardzo wybiórczo traktuję audycje.
Jedynki nie słucham za wiele. Ale wczoraj czy dziś zdaje się Yes puścili i The Doors. No to było okBrian pisze:Owszem, a Jedynka jeszcze bardziej
Promują trochę dobrych, młodych kapel - The Cuts czy Stop mi!Pierre pisze:W czwórce dla mnie: audycje- ok, muzyka - nie.
I tak jest chyba lepiej niż tydzień temu, cała lista w tamtym tyg. tylko 19 stronsłoik pisze:Z "kto przegląda forum" wynika, że wszyscy coś usilnie piszą, tylko jakoś postów nie widać.
Kod: Zaznacz cały
11 12 14 [10]
MYSLOVITZ - Ukryte
CD „Nieważne jak wysoko jesteśmy…” 2011
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 1139 110 10 2 13
Bo napisałem, żeby nie pisali.słoik pisze:Z "kto przegląda forum" wynika, że wszyscy coś usilnie piszą, tylko jakoś postów nie widać.
Podobnie kibicowałem Kaczkom z wrodzonej przekory, bo fanem też nie byłem. Zespoły które były wielkie dwadzieścia lat temu, a obecnie zdobywają "jedynkę" bo stoi za nimi rzesza fanów - tak to wygląda. Może jestem hipokrytą w tym momencie, bo głosuję na R.E.M., ale martwi mnie, że tak mało młodych zespołów zachodzi do najwyższych lokat. Kiedy nasze dzieci nas spytają: czego się słuchało w 2011 roku, co powiemy? R.E.M. Red Box i Dżemu? Zupełnie jak w latach 80.? Nic się nie zmieniło?seblit pisze:Mogą sobie krzyczeć, od tego jest forum. Na Hurts wrzeszczeli i tylko to popularności na LP3 im przyniosło. Duck Sauce niezbyt lubiłem, ale ten debiut ucieszył mnie, bo był odskocznią od zalegających na liście nudziarzy.
Raz na jakiś czas coś takiego się trafi w ramach ciekawostki przyrodniczej.seblit pisze:Weszłaby tak jak przez całe lata 90. bez problemu albo w 2007 Timbaland i One Republic (1. miejsce) czy Nelly Furtado - Say it right (1.)kajman pisze:Ta muzyka i tak w 99% nie weszłaby na listę, a zaśmiecała Trójkę.
Trójkę to zaśmiecają Miłosze, odgrzewane bo stokroć covery (jak np. Roxanne), kabarety i twórczość własna Trójki.
I oczywiście Partyzant, który nie jest na pewno przebojem na miarę swoich statystyk, a do starego Dżemu nie ma startu nawet.