You can really give a shit, you're going out in style.kajman pisze:No to Dropkick wbija mi w znawcy gwóźdź do trumny.

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
You can really give a shit, you're going out in style.kajman pisze:No to Dropkick wbija mi w znawcy gwóźdź do trumny.
Najwięcej tego typu "fanów" ma chyba Metallicaminkomplikacja pisze:Chociaż i tak uśmiecham się zawsze pod nosem, kiedy słyszę kolegów mojego młodszego brata, "wielkich fanów" RHCP. Znają dwie ostatnie płyty, a jak kiedyś puściłam im stare funkowe kawałki typu "yertle the turtle" to zrobili oczy i wypalili coś w stylu "nie no, to to jakieś dziwne" ...
Kod: Zaznacz cały
24 20 31 [1]
KINGS OF LEON - Pyro
CD „Come Around Sundown” 2010
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 94 318 1 2 27
Prowadzisz ukrytą agitację polityczną z tym swoim PO?Miszon pisze:Witam. POdsłuchuję od początku przez mptrza, podczytuje też przez komórkę. Ależ świat się zmienił! Przez te 10 lat!
Bo przecież teraz, jak zjawiłem się w chacie, to przesiadłem się już na komputer i internet.
dialogi słoika z kajmanem świetne. A post dnia na razie to "strefa Kabindy wolna od Angoli"
![]()
.
POczekalnia niestety była makabrycznie słaba jeśli chodzi już o samą Listę. Początek trzydziechy też średnio. W tej chwili leci pierwszy dobry w niej kawałek, czyli nieco patetyczne Paatos.
Metallice? Sorry, pogięło? Gdzie pop a gdzie Mięta??minkomplikacja pisze:Chmmm... czy to przypadkiem nie to samo co stało się Metallice i RHCP ?słoik pisze:Co się stało Linkin Park, że tak bardzo się upopowili, tego nie da się słuchać i jest tak od paru ładnych singli.
Kiedyś też tak pomyślałem.Corleone pisze:Prowadzisz ukrytą agitację polityczną z tym swoim PO?
Chodzi mi o całe zjawisko (powtarzając) - zmiękczanie stylu dla... pieniędzy? Ze starości? Któż wie.Neo01 pisze:Metallice? Sorry, pogięło? Gdzie pop a gdzie Mięta??minkomplikacja pisze:Chmmm... czy to przypadkiem nie to samo co stało się Metallice i RHCP ?słoik pisze:Co się stało Linkin Park, że tak bardzo się upopowili, tego nie da się słuchać i jest tak od paru ładnych singli.
Kod: Zaznacz cały
23 - 1 [23]
ANNA MARIA JOPEK & TITO PARIS - Tylko tak mogło być
CD „Sobremesa” 2011
[Poczekalnia Wszech Czasów]: 3471 20 1 1 1
Za nisko, oj za niskoJaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
23 - 1 [23] ANNA MARIA JOPEK & TITO PARIS - Tylko tak mogło być CD „Sobremesa” 2011 [Poczekalnia Wszech Czasów]: 3471 20 1 1 1
Dlaczego spada? Też żałuję, ale już dosyć długo na Liście jest.Co do Pyro to BOŻE, dlaczego???
Nonsens, wiadomo na czym się skończyła Metallica i jej prawdziwi fani.albarn pisze:Najwięcej tego typu "fanów" ma chyba MetallicaCo to dla nich się zaczęli i skończyli na Nothing Else Matters.
taaa, bardziej niż "ETS" chociażby. Aaa coś tam coś tam kornestołn. Upopowienie na maxamarsvolta pisze:Pyro może trochę się znudził, ale cały czas słychać, że to ponadczasowy przebój.
Hehe, już ktoś mi na to zwracał gdzieś uwagęProwadzisz ukrytą agitację polityczną z tym swoim PO?
Ha, ha, ha. Nie jestem hejterem KOL, ale na ich piosenki mam limit w mózgu, tak do 20 odsłuchań mi nie przeszkadzają. Niestety, Trójka się postarała, żeby Pyro ten limit przekroczyło .Corleone pisze:Dlaczego spada? Też żałuję, ale już dosyć długo na Liście jest.Co do Pyro to BOŻE, dlaczego???
Słabiutka ta Kydryńska...
Ja tam zbytnio ich twórzczości nie znam. Z tego, co znam Pyro i Use Somebody mi się podobają.minkomplikacja pisze:Ha, ha, ha. Nie jestem hejterem KOL, ale na ich piosenki mam limit w mózgu, tak do 20 odsłuchań mi nie przeszkadzają. Niestety, Trójka się postarała, żeby Pyro ten limit przekroczyło .Corleone pisze:Dlaczego spada? Też żałuję, ale już dosyć długo na Liście jest.Co do Pyro to BOŻE, dlaczego???
Słabiutka ta Kydryńska...