Lista do glosowania.

Topy Wszech Czasów stały się nieodłącznym towarzyszem Listy Przebojów — miód na serca i uszy dla prawdziwych fanów dawnej „Trójki”!

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Lista do glosowania.

Post autor: Grycek »

Listawszechczasów byla prawie 3 tygodnie temu ,a lista do glosowania nie zostala jeszcze uzupelniona o nowe utwory i datę przyszlego topu. W zeszlym roku ,o ile dobrze pamiętam , lista do glosowania byla uzupelniona po 3 dniach. Czy ktoś wie kiedy lista do glosowania zostanie uzupelniona i kiedy będzie następny top? Czy pan Marek ostatnio coś o tym mówil?
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

Post autor: tadzio3 »

Ja też zastanawiałem sie nad tym. W tamtym roku było tak, że lista wszechczasów była uzupełniana 3 razy. pamiętam dokładanie, bowszystkie propozycje mam zawsze mam wypisane w excelu.
Może uczynią to po nowym roku, a może propozycje, które spływały od słuchaczy były tak rozbieżne i prawie w ogóle się nie powtarzały, że nie warto było niczego dopisywać- nie było piosenek wyraźnie częściej proszonych. A może osoby zarządzające tym zestawieniem stwierdzili, że jest juz tak dużo propozycji, że trzeba najpierw kilka usunąc, żeby potem wstawic nowe.
To sa tylko moje przypuszczenia, bo prawdziwego powodu nie znam i nie wiem kiedy dopisze się nowości
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

tadzio3 pisze:Ja też zastanawiałem sie nad tym. W tamtym roku było tak, że lista wszechczasów była uzupełniana 3 razy. pamiętam dokładanie, bowszystkie propozycje mam zawsze mam wypisane w excelu.
A kiedy w tamtym okresie formularz był aktualizowany? Styczeń, luty? Później?
Pytam, bo zastanawiam się kiedy w tym roku formularz może zostać zaktualizowany.
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

Wtedy lista do głosowania była uzupełniona pod koniec stycznia.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

W tamtym roku zestaw był uzupełniony coś koło lutego. A zaraz zerknę do innego tematu.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

27 stycznia na pewno zestaw juz był uzupełniony. W tym roku to się przedłuża pewnie dlatego, ze było zamieszanie z ta nową szatą graficzną.
Awatar użytkownika
tadzio3
Kontakt:

A nowych piosenek jak nie było, tak nie ma...
Mamy już połowę lutego.
Awatar użytkownika
stavanger
Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 683

Post autor: stavanger »

tadzio3 pisze:A nowych piosenek jak nie było, tak nie ma...
Mamy już połowę lutego.
Może jak Pan Marek wróci z urlopu, to coś się ruszy w tym temacie 8)
ODPOWIEDZ