Lista do glosowania.
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Lista do glosowania.
Listawszechczasów byla prawie 3 tygodnie temu ,a lista do glosowania nie zostala jeszcze uzupelniona o nowe utwory i datę przyszlego topu. W zeszlym roku ,o ile dobrze pamiętam , lista do glosowania byla uzupelniona po 3 dniach. Czy ktoś wie kiedy lista do glosowania zostanie uzupelniona i kiedy będzie następny top? Czy pan Marek ostatnio coś o tym mówil?
- tadzio3
- Kontakt:
Ja też zastanawiałem sie nad tym. W tamtym roku było tak, że lista wszechczasów była uzupełniana 3 razy. pamiętam dokładanie, bowszystkie propozycje mam zawsze mam wypisane w excelu.
Może uczynią to po nowym roku, a może propozycje, które spływały od słuchaczy były tak rozbieżne i prawie w ogóle się nie powtarzały, że nie warto było niczego dopisywać- nie było piosenek wyraźnie częściej proszonych. A może osoby zarządzające tym zestawieniem stwierdzili, że jest juz tak dużo propozycji, że trzeba najpierw kilka usunąc, żeby potem wstawic nowe.
To sa tylko moje przypuszczenia, bo prawdziwego powodu nie znam i nie wiem kiedy dopisze się nowości
Może uczynią to po nowym roku, a może propozycje, które spływały od słuchaczy były tak rozbieżne i prawie w ogóle się nie powtarzały, że nie warto było niczego dopisywać- nie było piosenek wyraźnie częściej proszonych. A może osoby zarządzające tym zestawieniem stwierdzili, że jest juz tak dużo propozycji, że trzeba najpierw kilka usunąc, żeby potem wstawic nowe.
To sa tylko moje przypuszczenia, bo prawdziwego powodu nie znam i nie wiem kiedy dopisze się nowości
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.
A kiedy w tamtym okresie formularz był aktualizowany? Styczeń, luty? Później?tadzio3 pisze:Ja też zastanawiałem sie nad tym. W tamtym roku było tak, że lista wszechczasów była uzupełniana 3 razy. pamiętam dokładanie, bowszystkie propozycje mam zawsze mam wypisane w excelu.
Pytam, bo zastanawiam się kiedy w tym roku formularz może zostać zaktualizowany.