na taką pogodę przyda się lekka grzałka

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Kod: Zaznacz cały
| 50 | 0 | | N | La fee - Zaz | ZG |
Czyli dzisiaj musi być Aga na podium. I szkoda, że lista nie jest jutro, bo może Let it rain by wróciło dop zestawienia po 29 latach.Aro pisze:1 lipca – Dzień Jazzu
2 lipca – Międzynarodowy Dzień UFO
dobrze że nie mam psa bo bym musiał pędzić w ten deszcz po jakieś jedzenieAro pisze:1 lipca – Dzień Psa, Dzień Jazzu
o, to coś dla mnie. będziemy wypatrywaćAro pisze:2 lipca – Międzynarodowy Dzień UFO
ta, pierwszy dzień Jarocina na pewno bez telefonu...Aro pisze:15 lipca – Dzień bez Telefonu Komórkowego
ciekawe co na to Amerykanie...Aro pisze:4 lipca – Święto Hot-doga, Światowy Dzień Mleka
słoik pisze:a 5 lipca zaśpiewamy: dog days are over.
| 49 | 45 | | -4 | Billy and His Gun - Neo Retros | PL |
| 48 | 0 | | N | Z dachu - Lady Pank | PL |
Muzycznie całkiem przyjemnie.sk pisze:Kod: Zaznacz cały
| 48 | 0 | | N | Z dachu - Lady Pank | PL |
Aro pisze:Skoro nowy miesiąc napoczęty to być warto wiedzieć, że mamy :
1 lipca – Dzień Psa, Dzień Jazzu
2 lipca – Międzynarodowy Dzień UFO
4 lipca – Święto Hot-doga, Światowy Dzień Mleka
5 lipca – Dzień Łapania za Biust
15 lipca – Dzień bez Telefonu Komórkowego
19 lipca – Dzień Czerwonego Kapturka
23 lipca – Dzień Włóczykija
telefonicznyKertoip pisze:ps. ku3a, a ten konkurs to mejlowy czy sms-owy bo nie wiem czy uważać na pytaniach
bardzo jestem ciekaw Twojego zdania na temat tekstusłoik pisze:Muzycznie całkiem przyjemnie.
e tam, takie jakieś zwykłe... takie całkiem bez jajsłoik pisze:Muzycznie całkiem przyjemnie.
mhm, to się zobaczy jak to będzie z dodzwonieniem się i odgadnięciem odpowiedziku3a pisze:telefoniczny
A kiedy dzień Muminka?Pawelucky pisze:Dzień Włóczykija sie zapowiada ciekawie ..jest troche tych Swiat heheh