Nagrania not. 1286

Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz

Awatar użytkownika
saferłel
Listy Przebojów Trójki słucham od: czasu do czasu

Post autor: saferłel »

ku3a pisze:
saferłel pisze:A właśnie. Czy audycje z twoim udziałem Kubo, można gdzieś zdobyć, nagrał ktoś? Chętnie bym posłuchał :)
dobrze to ujales - "z moim udzialem", moznaby tez powiedziec, ze wspolprowadzone przeze mnie, bo niestety prowadzone w calosci nie byly, to zdecydowanie Marek prowadzil, ja bylem tym drugim. A czy mam? Oczywiscie. Ale czy chcialbym to udostepniac?... No nie wiem, duzo bym zmienil w tym co i jak mowilem. Na usprawiedliwienie mam treme i to ze to byl moj debiut.
Zrób nam prezent z okazji...1306 notowania :D i udostępnij. Jestem pewny że zachowywałeś się 100 razy lepiej niż niejeden z nas by sie zachował w takiej sytuacji, to zrozumiałe, że była trema ale też wspaniała audycja, którą warto się podzielić. Ok.
Sam zdecydujesz ;)

Jakby co...to ja 1 w kolejce :)
Awatar użytkownika
saferłel

ku3a pisze:
saferłel pisze:Sultans Of...? Heh teraz zabrzmi to jak spalony dowcip - nie znam tej piosenki, nie znam nic DS poza 2 singlami :)

Dobrze że mam ferie, zarezerwuje dla DS najbliższe 2,3 dni...
koniecznie!! Jesli poza "Brothers In Arms" i "Money For Nothing" nie znasz nic to oprocz "Sultans..." w pierwszej kolejnosci proponuje Ci tez "Your Latest Trick". To tak na sam poczatek, bo moglbym Ci polecic jeszcze 20 innych znakomitych utworow. Ale to moze gdzie indziej, bo schodzimy z tematu i moderator moze sie zdenerwowac ;-) :lol: .
Heh idealnie trafiłeś z tymi dwoma singlami. Myślałem że powiesz Walk Life :P Od jutra biorę się za DS. Oh Yeah!

PS - ok, a kiedy ich reaktywacja :D:D? Teraz to takie modne..
Awatar użytkownika
Gary

Post autor: Gary »

Już chciałem napisać, że słuchałem to notowanie gdzie Sułtani debiutowali, ale niestety ku3y nie pamiętam, ale zerknąłem do archiwum i jednak tego notowania nie słuchałem niestety.
A szkoda, bo co to było za notowanie jak tak patrzę! Komu bije dzwon (3 miejsce) i Niepokonani (6 miejsce 45 tyg na liście!) - czołowa 10 podsumowania wszech czasów.
Poza tym w pierwszej 10 - Gdy nie ma dzieci i Sweetest Things czyli pierwsza 50 pods. wszechcz.
Wow na 19 Frozen!

No i moja ulubiona piosenka MSP - If you tolerate...

Faktycznie jest czego zazdrościć :)
Grycek
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove

Post autor: Grycek »

saferłel pisze:
Heh idealnie trafiłeś z tymi dwoma singlami. Myślałem że powiesz Walk Life :P Od jutra biorę się za DS. Oh Yeah!

Ich reaktywacja raczej nie ma sensu ,bo Mark Knopfler na koncertach gra dokładnie to samo ,co by grał na koncertach Dire Straits.
Przecież na dwóch ostatnich płytach z orginalnego składu ostał się tylko Mark Knopfler i John Illsley.
Awatar użytkownika
saferłel

Grycek pisze:
saferłel pisze:

Ich reaktywacja raczej nie ma sensu ,bo Mark Knopfler na koncertach gra dokładnie to samo ,co by grał na koncertach Dire Straits.
Przecież na dwóch ostatnich płytach z orginalnego składu ostał się tylko Mark Knopfler i John Illsley.
Pewnie...oczywiście to był żart, choć są pewnie ludzi, którzy by tego chcieli.
Właśnie sobie słucham płyty z 85 - Very good!
Robinson
Listy Przebojów Trójki słucham od: 1984 r.

Post autor: Robinson »

ku3a pisze:ktore? latwo sie zorientujesz jak oblukasz moj profil :lol: .
a z jakiej okazji? za pierwszym razem wygralem konkurs, a za drugim... powiedzmy, ze to bylo z okazji kolejnej rocznicy pierwszego prowadzenia...
Trafiłem nawet na takiego posta:
http://www.forum.lp3.pl/viewtopic.php?p=595#595
:)
ku3a

Post autor: ku3a »

o kurde, ale zes wykopal temat :-).
moj pierwszy historyczny post na tym forum :lol: .
ech, wtedy to bylo, srednia pewnie ze 2 posty dziennie na forum :lol: . Trzeba bylo to troche rozruszac ;-).
Awatar użytkownika
zbyszu
Listy Przebojów Trójki słucham od: lat 80-tych
Kontakt:

Post autor: zbyszu »

Jesień 2005 - niby tak niedaleko, ale tyle już tutaj się wydarzyło....Tyle eteru upłynęło...:)

Do nasłuchania
ku3a

Post autor: ku3a »

swoja droga, jest tam potwierdzenie tego, ze "Bylabym" bylo juz na mojej liscie w grudniu'2005 :-). I ze "Goodbye My Lover" w 2005 bylo wsrod moich ulubionych piosenek roku.
ODPOWIEDZ