Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Tomekk pisze:tylko jak to się ściąga
na co trzeba kliknąc???????
wchodzisz na wyżej wymienioną stronę, na samym dole klikasz na "free", następuje odczekujesz około 80 sekund, potem przepisujesz 3 literowy kod i można ściągać.
PS: z tego co słyszałem, część internautów ma problemy z rapidem.
Witam!
Chciałem sobie odsłuchać tamto historyczne notowanie z udziałem naszych forumowiczów, ale niestety pliki zostały już skasowane. Czy ktoś mógłby jeszcze raz wrzucić te pliki? Tzn. wystarczy ten plik, w którym wypowiadają się nasi forumowicze.
ktore? latwo sie zorientujesz jak oblukasz moj profil .
a z jakiej okazji? za pierwszym razem wygralem konkurs, a za drugim... powiedzmy, ze to bylo z okazji kolejnej rocznicy pierwszego prowadzenia...
ku3a pisze:ktore? latwo sie zorientujesz jak oblukasz moj profil .
a z jakiej okazji? za pierwszym razem wygralem konkurs, a za drugim... powiedzmy, ze to bylo z okazji kolejnej rocznicy pierwszego prowadzenia...
Eh Kuba, ty miałeś dobrze....prowadząc notowania gdzie raz w czołówce był Daysleeper a w drugim na 1 Leaving New York - marzenie
saferłel pisze:A właśnie. Czy audycje z twoim udziałem Kubo, można gdzieś zdobyć, nagrał ktoś? Chętnie bym posłuchał
Ja nie wątpię, że Kuba takowe posiada, pewnie w kilku miejscach: na zwykłej kasecie magnetofonowej, na komputerze, na CD, itp.
A Ty zmykaj szybko do tematu "głosowanie" i popraw swoje głosy.
saferłel pisze:A właśnie. Czy audycje z twoim udziałem Kubo, można gdzieś zdobyć, nagrał ktoś? Chętnie bym posłuchał
Ja nie wątpię, że Kuba takowe posiada, pewnie w kilku miejscach: na zwykłej kasecie magnetofonowej, na komputerze, na CD, itp.
A Ty zmykaj szybko do tematu "głosowanie" i popraw swoje głosy.
Już głosy są w porządku...a ja liczę na jakieś przecieki tego pamiętnego 1186 no i być może tego 1 też.
Ostatnio zmieniony pn lut 12, 2007 11:59 pm przez saferłel, łącznie zmieniany 1 raz.
dobrze to ujales - "z moim udzialem", moznaby tez powiedziec, ze wspolprowadzone przeze mnie, bo niestety prowadzone w calosci nie byly, to zdecydowanie Marek prowadzil, ja bylem tym drugim. A czy mam? Oczywiscie. Ale czy chcialbym to udostepniac?... No nie wiem, duzo bym zmienil w tym co i jak mowilem. Na usprawiedliwienie mam treme i to ze to byl moj debiut.
saferłel pisze:Sultans Of...? Heh teraz zabrzmi to jak spalony dowcip - nie znam tej piosenki, nie znam nic DS poza 2 singlami
Dobrze że mam ferie, zarezerwuje dla DS najbliższe 2,3 dni...
koniecznie!! Jesli poza "Brothers In Arms" i "Money For Nothing" nie znasz nic to oprocz "Sultans..." w pierwszej kolejnosci proponuje Ci tez "Your Latest Trick". To tak na sam poczatek, bo moglbym Ci polecic jeszcze 20 innych znakomitych utworow. Ale to moze gdzie indziej, bo schodzimy z tematu i moderator moze sie zdenerwowac .