Ostatnio miałam okazję opanować aż 4 wyrażeniaKertoip pisze:wyszło jak po jakiemuś litewskiemuadameria pisze:BTW, sebastos (dobrze napisałem?) gratulastos ulubiastos utwórastos wyburastos, brawastos...
![]()

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ostatnio miałam okazję opanować aż 4 wyrażeniaKertoip pisze:wyszło jak po jakiemuś litewskiemuadameria pisze:BTW, sebastos (dobrze napisałem?) gratulastos ulubiastos utwórastos wyburastos, brawastos...
![]()
Skrzypce też mają tylko 4, podobnież kontrabas. Jak widać, liczba strun raczej o niczym nie świadczylady pisze:Julia pisze: Trzeba trzeba! A moje uke... (...) spokojnie można się przy jego płycie nauczyć. Tam tylko cztery struny są, tak ?
A to w takim wypadku należy zrobić "mute" i się w te usta wpatrywać i wpatrywać i wpatrywać i wpatrywać. Bo to najpiękniejsze usta we wszechświecie były.Neo01 pisze:Niemczyzna, jak by to delikatnie ująć. Chyba nawet w ustach Marleny Dietrich nie mógłbym słuchać tych zgrzytów i mechanicznych (tfu) odgłosów.
Ciekawe jak jest chłodnik litewski...Julia pisze:Ostatnio miałam okazję opanować aż 4 wyrażeniaKertoip pisze:wyszło jak po jakiemuś litewskiemu![]()
. Więcej chyba nie ogarnę w tym języku. Niestety nie wiem, jak jest dobranoc, więc laba diena Wam na jutro od razu
.
zamiast jakiejś weselnej kapeli zagra Beach Boy RadioBrian pisze:Więcej, zrobimy cały Zlot na moim ślubie
n! nas było: hm ... z ... plus ... i ..., jeszcze ..., ... też i ... no jakoś tak z tej kalkulacji mi wychodzi, że masssa ludziYacy pisze:I w samym Rybniku na stadionie nie byliśmy sami z forum
ale się rymnęłoYacy pisze:pozdrowienia dal anowiki i Moniki
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 1 | 4 | 6 | +3 | Kobiety jak te kwiaty - Zbigniew Zamachowski i Grupa MoCarta | PL |
JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 1 | 4 | 6 | +3 | Kobiety jak te kwiaty - Zbigniew Zamachowski i Grupa MoCarta | PL |
A ja myślę, że jeśli takie piosenki wchodzą na 1. miejsce, to ta lista wymaga gruntownej reformy.tadzio3 pisze:Za takie piosenki i numery jeden kocham LP3
Zmienisz słuchaczyPS pisze:JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
A ja myślę, że jeśli takie piosenki wchodzą na 1. miejsce, to ta lista wymaga gruntownej reformy.tadzio3 pisze:Za takie piosenki i numery jeden kocham LP3