Kod: Zaznacz cały
| 18 | 17 | 20 | -1 | Rolling in the Deep - Adele | ZG |
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
| 18 | 17 | 20 | -1 | Rolling in the Deep - Adele | ZG |
Ze znaków przestanowych przydałby się tutaj przecin.marsvolta pisze:Nie mistrzem takich kompozycji jest Artur Rojek i Myslovitz.
To nie musieli awansować Pyra. Wystarczyło poczekać na Dżem, któremu brakowało tylko 18 p.krzysiek83 pisze:Komuś zależało żeby Depesze wypadli z setki... Teoria się sprawdza.kajman pisze:Czyli jest w setce podsumowania. Co na to zwolennicy teorii spiskowych?
cool but not cool.lady pisze:Pogoda cool
Ale w sumie czemu "szkoda", co to zmienia na dobrą sprawę? Może przyszłe pokolenia będą pamiętać o EtS nawet pomimo braku tego kawałka w Listowym Topie...Neo01 pisze:Niestety, kiedyś to musiało nastąpić. Szkoda takiego klasyka.Brian pisze:noż... a jednak, EtS poza setką.
Kiedyś graliśmy sobie na gitarkach przy ognisku i ktoś rzucił żeby zagrać jakieś Myslovitz. A tu sami bluesmanimarsvolta pisze: Kiedyś nawet o tym pisałem, że zrobiłem taki mały eksperyment z gitarą przy ognisku, no i nikt nie potrafił sobie przypomnieć nic oprócz oczywistych paru utworów zespołu.
No tak, ale u Casha to norma. Takie "Solitary Man" Neila Diamonda na przykład!lady pisze:Też uważam że Cash zrobił to lepiej. Taki prawie blues mu wyszedł![]()
Bo akurat trafił na Federerakajman pisze:Tylko czemu nie przez Federera w Pa Ryżu?Cairine pisze:No nieźle. Czyli jednak jest do pokonania.Neo01 pisze:A propos, Nadal właśnie został wyeliminowany przez niejakiego Tsongę w ćwierćfinale turnieju w Queens.
A czyja to płyta, ta "Pogoda cool"?lady pisze:...
Witam i lecę układać swoją listę płyt, bo mi się wczoraj zapomniało jako że pozostaję pod urokiem płyty, którą sobie sprezentowałam na urodziny.
Pogoda cool
| 17 | 20 | 17 | +3 | Mieszkam w Polsce (unplugged) - Kult | PL |
| 16 | 14 | 18 | -2 | Oh My Heart - R.E.M. | ZG |
słoik pisze:Ze znaków przestanowych przydałby się tutaj przecin.marsvolta pisze:Nie mistrzem takich kompozycji jest Artur Rojek i Myslovitz.
Bardzo możliwe, ale nawet gdy słucham bez tego efektu, to jakoś nie porywa. Jeszcze?kajman pisze:No nie porównuj do najlepszych! Gdyby po nim był np. Balcar to byłby inny efekt.Brian pisze:Na razie ten Pendragon brzmi przyjemnie, ale gorzej niż choćby taki Dropkick. Ciekawe, jak to wszystko się rozwinie...
Do Ani, i nie Hej tylko Kult, a właściwie to nie Do Ani tylko Polska. I wyszedł Erewań.Neo01 pisze:Hej, Ania.
mojamacor70 pisze: A czyja to płyta, ta "Pogoda cool"?
Morelanda z chęcfią bym zapromował i to razem z Arbucklem, ale kiedy będzie moja kolej to ich już nie będzie w zestawie.lady pisze:Szkoda, że Steve Miller i Moreland & Arbuckle też nie są aktorami, np. ze " Zmierzchu "Bo wtedy ludzie by ich posłuchali i przekonali się jaki ten blues jest fajny. Tak jak to zrobili w przypadku House'a.
Nie ma to jak słowny Kombiwój. Ee, Kombinator.słoik pisze:Do Ani, i nie Hej tylko Kult, a właściwie to nie Do Ani tylko Polska. I wyszedł Erewań.
| 15 | 18 | 3 | +3 | Boso - Zakopower | PL |
przecież mówię, że czasem daję!słoik pisze:Ze znaków przestanowych przydałby się tutaj przecin.marsvolta pisze:Nie mistrzem takich kompozycji jest Artur Rojek i Myslovitz.
A kto tu jest złośliwy? Spoko, luz. My tylko żartkujemy.marsvolta pisze:przecież mówię, że czasem daję!
przecin!
Zakończmy wymianę złośliwości.
krzysiek83 pisze:Wow, wygrali Opole, szacun. Znaczy Gwiazda. Top 10 na wyciągnięcie ciupagi.
spoko, może ja jeszcze zdążę. Choć pewna pani Lena chyba spróbuje mi w tym przeszkodzićkajman pisze:Morelanda z chęcfią bym zapromował i to razem z Arbucklem, ale kiedy będzie moja kolej to ich już nie będzie w zestawie.
Dlatego w półfinale życzyłem zwycięstwa Djokovićowi.Cairine pisze:Bo akurat trafił na Federeradlatego wygrał xD