1306 (09.02.2007)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
- jblaminsky
- Kontakt:
Chodziło mi o płytę przeciętną jak na RHChP.Gary pisze:Ten nowy singiel najlepszy z dotychczasowych jak dla mnie...odwołuje to co mówiłem tydzień albo 2 tyg. temu.kajman pisze:Cała płyta jest przeciętna.Campari pisze:(26) RHCP, a za tydzień zadebiutuje pewnie nowy singiel, niestety raczej przeciętny
Płyty dużo gorsze się słyszało.
i'm back 
mialem telefon, ale nie zamienilbym go na nic innego
nie zaluje, ze opuscilem kawalek Listy. Co prawda jednym uchem podsluchiwalem co lecialo, ale teraz przeczytam i spisze.
tylko najwazniejsze, co z tego, ze z opoznieniem - "BYLABYM"
Cudownie!!! 
Gary, prosze, czesciej przewiduj takie rzeczy!
Wilki, ze nie wejda, przewidziales, "Bylabym", ze nie spadnie przewidziales
. To mowiles, ze co tam bedzie dzisiaj na pierwszym?!

mialem telefon, ale nie zamienilbym go na nic innego

nie zaluje, ze opuscilem kawalek Listy. Co prawda jednym uchem podsluchiwalem co lecialo, ale teraz przeczytam i spisze.
tylko najwazniejsze, co z tego, ze z opoznieniem - "BYLABYM"

Gary, prosze, czesciej przewiduj takie rzeczy!

- jblaminsky
- Kontakt:
Akurat z tym się nie zgadzam. Jedna z najlepszych przeróbek, ale w większości są niezłe.jblaminsky pisze:Lady Madonna.. do widzenia pani! Wiem co mnie drazni w tej przerobce. Za duzo tego a-a-a-a-a.a-a-a . Spada? no i dobrze! Szkoda ze akurat to trafilo na LP3. Przedwczoraj Piotrek Metz puszczal nawet duzo Beatlesow z tej plytki. O wiele lepsze sa tam utwory!! a-a-a-a/...a-a-a-a
Cała płyta "Love" jest świetnie zrobionajblaminsky pisze:Lady Madonna.. do widzenia pani! Wiem co mnie drazni w tej przerobce. Za duzo tego a-a-a-a-a.a-a-a . Spada? no i dobrze! Szkoda ze akurat to trafilo na LP3. Przedwczoraj Piotrek Metz puszczal nawet duzo Beatlesow z tej plytki. O wiele lepsze sa tam utwory!! a-a-a-a/...a-a-a-a