LLucky dołączając się do życzeń urodzinowych dla niedawnych i obecnych jubilatów pisze:
A tak bardziej w temacie wątku to dziękuję za wspólne odsłuchanie kolejnego notowania Listy
i idę spać,
bo jutro trzeba rano wstać,
żeby na Piknik pojechać
i tam bez przerwy gadać.
Również dzięki wszystkim za tradycyjnie fajny - listowy wieczór. Jeszcze raz najlepsze życzenia dla Kajmana i do poczytania....a także kolejnego wspólnego komentowania!
Dobranoc wszystkim! Do zobaczenia za dwa tygodnie, bo za tydzień toooooo!
Ja zaczyna sezon festiwalowy. Selector na początek! No i w końcu zobaczę La Roux!
Klaxons i Crystal Castles już widziałem, ale i tak nie mogę się doczekać.
mateusz15 pisze:Chodziło mi o to, że w takim utworze = utwór wystąpi w filmie dla dzieci, Edyta nie może "poszaleć". Nikomu nie nakazuję żeby się podobał, prosiłem tylko o ostrożną krytykę własnie w kontekście tego, że to nie jest utwór promujący autorską płytę.
hm... właśnie szczególnie nie pasuje mi do Puchatkowej bajki, gdzie najlepsze słowa i klimaty właśnie pozytywne były moim zdaniem w tym, co śpiewała z przekładu anglojęzycznego Anna Jurkszowicz, dzieciaki mogły śpiewać to do woli, bo i melodyjnie dla młodziaka. To nie krytyka, a własne zdanie, fakt - moje
Czyżby flaga LGBT cię tak wzburzyła? [dla niewtajemniczonych - rekwizyt, którym Stelmach machał tydzień temu]
nie zanotowałem w pamięci momentu w którym Stelmach by czymś machał...
ale generalnie to on mnie wzburza samym sobą
dzięki za dziś i do następnego, czymajcie się, ludziska