Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
TomaszBr pisze:Może to ja opacznie zrozumiałem zasady, ale wg moich obliczeń kajman i tadzio3 mają za mało odjętych punktów po promocji (...)
Wszystko jest w porządku, ponieważ za promowanie odejmuję ilość punktów równą liczbie osób zgłoszonych do promowania - jest ich obecnie 36 osób. Natomiast za glosowanie na własny utwór także otrzymuje się 2 punkty.
Kajman: 40 pkt - 36 pkt + 2 pkt = 6 pkt
Tadzio3: 41 pkt - 36 pkt + 2 pkt = 7 pkt
w następnym tygodniu będę chciał promować:
Arctic Monkeys - DON'T SIT DOWN 'CAUSE I'VE MOVED YOUR CHAIR
choć liczę na to, że nie będę musiał. gdyby się zdarzyło, że wejdzie do Poczekalni, to drugie w kolejności jest:
Linkin Park - IRIDESCENT
co prawda do tej pory LP absolutnie nie mógł narzekać na popularność na LP3, ale ostatnia piosenka nie zdziałała praktycznie nic, bo była 1 tydzień na 48. miejscu. Więc zakładam, że może jakieś zmęczenie materiału i jednak pomoc może być potrzebna. A "Iridescent" to mój ulubiony utwór z ostatniej płyty. Ale akurat teraz będzie tydzień, żeby sprawdzić czy od razu wejdzie. Gdyby weszło, to wtedy będę myśleć w piątek.
Adamsky pisze:Proszę o usunięcie mnie z listy osób wybierających pieśni promowane. Dziękuję za uwagę.
Przepraszam, że się wtrącę, ale obrażanie się i wycofywanie z promowania tylko dlatego, że ku3a podał układ notowania forumowej po obliczeniu 18 zlotowiczów jest jakimś absurdem. Mnie też na zlocie nie było choć chciałbym dostąpić tego zaszczytu, ale jak dla mnie to podsumowanie to okazja do zapoznania się z gustem tych co tam byli i wcale to mi nie przeszkadza, wręcz przeciwnie jestem pełen uznania dla ku3y, że chciało mu się, znalazł czas, aby to wkleić. Gdybym miał się obrażać to dawno bym to zrobił, pretekstów znalazło by się mnóstwo, podobnie każdy inny tak mógłby zrobić. Wielokrotnie sypały się gromy na piosenki, które mi się podobały nawet spora część nie głosowała na moją promocję (Ty także), dlatego miałbym się też obrazić, nie w tym rzecz. Tyle z mojej strony dziekuję i proszę o przemyślenie.
Temik, skąd wiesz, że Adamsky się o cokolwiek obraził? Może po prostu nie ma ochoty brać udziału w promowaniu? Przecież nie on pierwszy się wycofuje. Może to był powód jego rezygnacji, a może nie- tego nie wiemy, więc powstrzymałbym się od osądów.
Corleone pisze:Temik, skąd wiesz, że Adamsky się o cokolwiek obraził? Może po prostu nie ma ochoty brać udziału w promowaniu? Przecież nie on pierwszy się wycofuje. Może to był powód jego rezygnacji, a może nie- tego nie wiemy, więc powstrzymałbym się od osądów.
Obyś miał rację, ale jakoś po przeczytaniu kilku postów z innego wątku takie odniosłem wrażenie, a i czas jakoś tak to wszystko składa do kupy. A może jestem przewrażliwiony, ale raczej nie.
Corleone pisze:Temik, skąd wiesz, że Adamsky się o cokolwiek obraził? Może po prostu nie ma ochoty brać udziału w promowaniu? Przecież nie on pierwszy się wycofuje. Może to był powód jego rezygnacji, a może nie - tego nie wiemy, więc powstrzymałbym się od osądów.
A ja się powstrzymałem od osądu, bo uznałem, że nie ma powodu zadrażniać sytuacji, ale skojarzenie jest oczywiste i ja od razu pomyślałem, że postanowił "zabrać zabawki i iść do domu". A nawet jeżeli tak nie było, to nie jestem w stanie uwierzyć, że nie pomyślałby, że będzie to tak wyglądać. Skojarzenie się narzuca i nic się na to nie poradzi.
Skoro ku3a nic nie dodawał to myślę, że nadal ma ochotę promować Zmarznięte Małpiszony. Wobec tego dorzucam jego propozycję do odpowiedniego wątku.
Swoją drogą ostatnio promujemy piosenki, na które głosowanie sprawia mi sporą przyjemność.
I jeszcze jedno. Warto by, żeby kolejna osoba potwierdziła gotowość. O ile się nie mylę to powinien być Robinson, który wstępnie zgłaszał Seana Rowa.
kajman pisze:Skoro ku3a nic nie dodawał to myślę, że nadal ma ochotę promować Zmarznięte Małpiszony. Wobec tego dorzucam jego propozycję do odpowiedniego wątku.
tak jest. wczoraj byłem zajęty na Liście, po Liście, bardzo późno wróciłem do domu i już nie włączałem kompa, więc dzięki za pchnięcie tematu .
kajman pisze:I jeszcze jedno. Warto by, żeby kolejna osoba potwierdziła gotowość. O ile się nie mylę to powinien być Robinson, który wstępnie zgłaszał Seana Rowa.
Podtrzymuję swoją decyzję, jeśli utwór nie zostanie usunięty.
Notowanie:1530 Utwór:Hazmat Modine - TWO FORTY SEVEN Promował:Zawiesina Efekt:brak Zagłosowały:32 osoby Zgłosili się i zagłosowali:ku3a Zawiesina Robinson stavanger Neo01 herMMan mr.pusiak TomaszBr Gary Talvi lady michal91d kwietniowa92 wwas Albarn ralfik Yacy adameria kajman tadzio3 temik3 PaTToN Tomekk Grycek Corleone fajnex Zagłsowali także:macor70 mustaszrik kocin Nivo Pawelucky prz_rulez Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:abd3mz ksch Rakka92 Hansavritson seblit piotreklp3 Yoda sulko miniu
Notowanie:1531
Promujemy propozycję od ku3y:
Arctic Monkeys - DON'T SIT DOWN 'CAUSE I'VE MOVED YOUR CHAIR
Notowanie:1531 Utwór:Arctic Monkeys - DON'T SIT DOWN 'CAUSE I'VE MOVED YOUR CHAIR Promował:ku3a Efekt:45 miejsce Zagłosowały:43 osoby Zgłosili się i zagłosowali:ku3a Robinson stavanger Neo01 herMMan mr.pusiak TomaszBr Gary Talvi lady michal91d abd3mz kwietniowa92 wwas Albarn ralfik Yacy adameria kajman tadzio3 Rakka92 temik3 seblit Tomekk Zawiesina Grycek Corleone fajnex piotreklp3 Zagłsowali także:czarny119 hawk73 neon.ka gżegoż mustaszrik Kukus Aro Kertoip Kertoip speaknoevil666 kocin marsvolta Lopez 1981 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:ksch Hansavritson PaTToN Yoda sulko miniu
Notowanie:1532
Promujemy propozycję od Robinsona:
Neo Retros - BILLY AND HIS GUN
Notowanie:1533
Czekamy na potwierdzenie wybrania utworu promowanego (wraz z listą piosenek rezerwowych) od Stavanegera (ewentualnie Neo01)
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (17.04.2011), (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie:1532 Utwór:Neo Retros - BILLY AND HIS GUN Promował:Robinson Efekt: 43 miejsce Zagłosowały:37 osoby Zgłosili się i zagłosowali:Robinson stavanger Neo01 herMMan mr.pusiak TomaszBr Gary Talvi lady michal91d abd3mz kwietniowa92 wwas Albarn ralfik Yacy adameria kajman tadzio3 Rakka92 temik3 seblit ku3a Tomekk Zawiesina Grycek PaTToN Corleone fajnex Zagłsowali także:krzyniu102 mustaszrik Kertoip animag Nivo obserw99 kocin Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:ksch Hansavritson piotreklp3 Yoda sulko miniu
Notowanie:1533
Promujemy propozycję od stavangera:
stavanger pisze:Wybieram w kolejności:
1. Lena - TAKEN BY STRANGER
2. The Cars - SAD SONG
3. Hooverphonic - ANGER NEVER DIES
Notowanie:1534
Czekamy na potwierdzenie wybrania utworu promowanego (wraz z listą piosenek rezerwowych) od Neo01 (ewentualnie herMMan)
miejsce, nick, liczba punktów, notowanie w którym promował, liczba głosowań na forumową (17.04.2011), (ew. liczba tygodni zawieszenia)
Notowanie:1533 Utwór:Lena - TAKEN BY A STRANGER Promował:Stavanger Efekt Zagłosowały:30 osoby Zgłosili się i zagłosowali:herMMan mr.pusiak TomaszBr Gary Talvi michal91d kwietniowa92 wwas Albarn ralfik Yacy adameria tadzio3 Rakka92 temik3 seblit ku3a Tomekk Zawiesina Grycek PaTToN Corleone Robinson fajnex Zagłsowali także:gżegoż Nivo krzychu78 krzysiek83 kocin Szymek79 Zgłosili się do akcji, a w tym tygodniu nie głosowali na utwór promowany:stavanger Neo01 lady abd3mz kajman ksch Hansavritson piotreklp3 Yoda sulko miniu
Notowanie:1534
Promujemy propozycję od Neo01:
Neo01 pisze:Na teraz moje propozycje do promowania wyglądają tak:
Sun Domingo - IT'S HAPPENING NOW
The Lollipops - GIRLS' NIGHT OUT
Stirwater - WATER WATER
Notowanie:1535
Czekamy na potwierdzenie wybrania utworu promowanego (wraz z listą piosenek rezerwowych) od herMMana (ewentualnie mr.pusiak)
Według mnie powinno być tak, że jeżeli do dzisiaj HerMMan podałby swoją propozycję, to promowałby, ale że nie podał (mr.pusiak też), to kolej na Neo01. Ale to tylko moje zdanie. Zresztą Neo01 ma ciekawe propozycje, niech promuje
Propozycję podam jak tylko otrzymam info od Kuby co do miejsc podanych wcześniej utworów (myślę że dzisiaj). Chcę aby promocja była udana.
Dzięki za wsparcie .