co to jest koszmarlista?
Moderatorzy: ku3a, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Mateusz
-
co to jest koszmarlista?
Ratunku! Czy ktoś mi pomoże? Jestem na Forum pierwszy dzień i nie ogarniam tego wszystkiego (jeszcze), czy koszmarlista to spis utworów przez słuchaczy nielubianych? tak wnoszę z nazwy, niech mnie ktoś oświeci...dzięki za wyrozumiałośc i pozdrawiam sympatyków "LP3". Beata z Trzcianki 

Re: notowania naszej listy przebojów
Nie martw się, z początku każdy tak maBeatrycze76 pisze:Ratunku! Czy ktoś mi pomoże? Jestem na Forum pierwszy dzień i nie ogarniam tego wszystkiego (jeszcze)

Nie inaczejBeatrycze76 pisze:czy koszmarlista to spis utworów przez słuchaczy nielubianych?

Tak w ogóle to witaj na Forum, czuj się jak u siebie

(mam nadzieję, że jakaś życzliwa dusza przeniesie stąd te posty, bo raczej nie tu ich miejsce

Re: notowania naszej listy przebojów
zdecydowanie nie tam gdzie były. przeniosłem do nowego wątku.Brian pisze:(mam nadzieję, że jakaś życzliwa dusza przeniesie stąd te posty, bo raczej nie tu ich miejsce)
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Re: co to jest koszmarlista?
A i witamy kolejnego użytkownia z cyferkami na końcu nicka. Że dwóch tkaich doszło to chyba już 289? 

-
Wielkie dzięki, cały czas się uczę jak radzic sobie z techniczną obsługą Forum, jeszcze zaskoczę niektórych z Was...pocwiczę i będzie ok taki sobie pozytywny wariant przyjęłam a co? Pozdrawiam Użytkowników Forum i wszystkich sympatyków LP3. Beata z Wielkopolski. 

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Również serdecznie pozdrawiamy i zachęcamy do stopniowego wdrażania się w naszą szaloną gromadę
.

-
Czy ktoś może podac mi adres mailowy do P.Marka i P.Piotra Barona? Będę wdzięczna. Pozdrawiam. Beata z Trzcianki.
w obydwu przypadkach imie.nazwisko@polskieradio.pl
-
Dzięki wielkie za podpowiedź.ku3a pisze:w obydwu przypadkach imie.nazwisko@polskieradio.pl