Teraz pora na odpoczynek, którego i Wam życzę.

Nawet ja, zaledwie kilkugodzinny zlotowicz mogę tak powiedzieć o swoich wrażeniach, to aż "strach" myśleć, co się tam działo późniejfalcoeagle pisze:Takiej ilości atrakcji w jednym miejscu pozazdrościłby niejeden lunapark.
ksch pisze:Muszę to wszystko ułożyć sobie na spokojnie, bo ciężko pisać na gorąco o tym, co najbardziej się podobało w ciągu trzech tak obfitych w wydarzenia dni.
Gdybym ja chciał ułożyć coś sensownego, to relacja byłaby pewnie na Świętego Nigdyfalcoeagle pisze:Jak uda mi się coś sensownego ułożyć z masy wspomnień to postaram się napisać.
oj wcale nie pierwsze, dałem Ci z 5 minut na zaaklimatyzowanie sięprz_rulez pisze:zaraz potem akcja "Obwarzanek" i pierwsze pytanie Kuby do mnie - czy będę jeszcze uczestniczyć w Znawcy.
Że kogo?macor70 pisze:i Pawła Sito opowieści o...
To fajnie, bo już myślałem, że nabazgrałem takie głupoty, że głowa mała.Miszon pisze:prz_rulez - rewelacyjna relacja!
są planyadameria pisze:Czy są jakieś plany dotyczące publikacji tego, czego nie dane było wszystkim usłyszeć,
a w czym się brało udział? Mam na myśli konkurs ku3y czyli "historie z nickami"...
Tak, pamiętam. Jednak nie sądziłem, że to będzie aż taki wielki hakku3a pisze:ale po drodze jeszcze mieli "zahaczyć" o Złote Tarasy.
Żałuję, że nie było za bardzo okazji pogadać, ale potwierdziło się, że raczej do grupy nieśmiałych należę.Martyr pisze:Cieszę sie ze w końcu mogłam poznać krzyśka83, prz_ruleza a także djjacka
Złote tarasy znam już na pamięćMiszon pisze:Tak, pamiętam. Jednak nie sądziłem, że to będzie aż taki wielki hakku3a pisze:ale po drodze jeszcze mieli "zahaczyć" o Złote Tarasy.
.