Odpisałbym że np. Kaśkę Zielińską, ale pewnie i tak nie masz zielonego, kto zaczsłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?
 .
 .Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Odpisałbym że np. Kaśkę Zielińską, ale pewnie i tak nie masz zielonego, kto zaczsłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?
 .
 .a liczyłem, że rzutem na taśmę uda mi sie trafić zwycięzce dzisiejszego notowania...JaceK pisze:Kod: Zaznacz cały
| 5 | 4 | 6 | -1 | Oh What a Night - Guano Apes | ZG |

ja ostatnio cytuje najnowszą powieść Simona Beckettasłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?

PrawdaJaceK pisze:przrulez — jaki ciekawy, radiowy głos!Kod: Zaznacz cały
| 5 | 4 | 6 | -1 | Oh What a Night - Guano Apes | ZG |
 I jaki zaskakująco pozytywny wybór!
 I jaki zaskakująco pozytywny wybór! 
To mój rozwój zakończył się na Samuelu.stycznik pisze:ja ostatnio cytuje najnowszą powieść Simona Becketta
Kod: Zaznacz cały
|   4 |   7 |   15 |    +3 | Partyzant - Dżem                                               | PL   |jeśli ktoś jest mi bliski muzycznie, zawsze czuję smutek kiedy się dowiaduję że tego kogoś nie ma.TomaszBr pisze:Nie wiem, ale nie czułem nigdy czegoś takiego. Fakt, nie jest to wtedy dla mnie ktoś "obcy", ale bliskości nie czuję.

... W Katowicach na juwenaliach gra teraz Buldog,potem Strachy na Lachy i Kult
... W Katowicach na juwenaliach gra teraz Buldog,potem Strachy na Lachy i Kult 
Paw19672?JaceK pisze: Zapowiada Paweł.

Nie ma żadnego związku z muzyką, po prostu kocham to stwierdzeniesłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?
 Jeśli się z czymś nie do końca zgadzasz i nie chcesz się za długo namyślać nad jakąś sensowną odpowiedzią, ojtam jest najlepszym rozwiązaniem
 Jeśli się z czymś nie do końca zgadzasz i nie chcesz się za długo namyślać nad jakąś sensowną odpowiedzią, ojtam jest najlepszym rozwiązaniem 
Ale smaka robisz...Pawelucky pisze:Witam na sam koniec listy... W Katowicach na juwenaliach gra teraz Buldog,potem Strachy na Lachy i Kult

No przecież było zapowiedzianeBrian pisze:edit: Jak doorbelll, to pewnie Kertoip zapowiadał

a co on, mój mąż ?TomaszBr pisze:A lady nie wymienił

ja chcę do KatowicNeo01 pisze:Ale smaka robisz...Pawelucky pisze:Witam na sam koniec listy... W Katowicach na juwenaliach gra teraz Buldog,potem Strachy na Lachy i Kult

Niezły zestawPawelucky pisze:Witam na sam koniec listy... W Katowicach na juwenaliach gra teraz Buldog,potem Strachy na Lachy i Kult

Ja mam opóźniony zapłon, nie słyszałem zapowiedziPaTToN pisze:No przecież było zapowiedzianeBrian pisze:edit: Jak doorbelll, to pewnie Kertoip zapowiadał

Ale uzi wymienił, a raczej małżeństwem nie sąlady pisze:a co on, mój mąż ?TomaszBr pisze:A lady nie wymienił

Tą od tych programów z Polską w tytule co kiedy nie włączę dwójkę to to jest? ..ja do tej pory cytowałam to z "kwejka.." chyba trzeba przestać..Neo01 pisze:Odpisałbym że np. Kaśkę Zielińską, ale pewnie i tak nie masz zielonego, kto zaczsłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?.
Może wystąpił jako mąż i nie mążlady pisze:a co on, mój mąż ?TomaszBr pisze:A lady nie wymienił

[/quote]
[/quote] na Myslovitz na jutro sie załapiesz
 na Myslovitz na jutro sie załapiesz  
No dobra, jeszcze uzi tak się wypowiadamara pisze:Tą od tych programów z Polską w tytule co kiedy nie włączę dwójkę to to jest? ..ja do tej pory cytowałam to z "kwejka.." chyba trzeba przestać..Neo01 pisze:Odpisałbym że np. Kaśkę Zielińską, ale pewnie i tak nie masz zielonego, kto zaczsłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?.
 .
 .uzi wymienił na lady? pierwsze słyszę:)..jak to się rodzą plotki...kiedy to było?:)TomaszBr pisze:Ale uzi wymienił, a raczej małżeństwem nie sąlady pisze:a co on, mój mąż ?TomaszBr pisze:A lady nie wymienił
Kłamstwo! Każdy wie, że ma swoje imię każdy pomnik i każdy człowiek, każdy szczeniak, tylko Zielińska nie ma imienia.Neo01 pisze:Odpisałbym że np. Kaśkę Zielińską, ale pewnie i tak nie masz zielonego, kto zaczsłoik pisze:No dobra, zadam dyletanckie pytanie: co cytujecie, pisząc tak często "ojtam, ojtam" i czy ma to związek z muzyką?.
Kod: Zaznacz cały
|   3 |   2 |   12 |    -1 | Waving - Blackfield                                            | ZG   |