Gary pisze:A gry typu piłka nożna, koszykówka itp. są przewidziane w programie?
chyba nie ma do nich tam infrastruktury

. choć coś mi się kojarzy, że do kosza chyba jest jakiś placyk z obręczą, ale ten placyk to chyba nierówny jak pole ziemniaków z tego co pamiętam.
Gary pisze:Z tymi biletami to i tak się będę dowiadywał na miejscu, bo mało co z tego rozumiem. Rozumiem tylko, że muszę kupić bilet autobusowy 20 minutowy za 2 złote + bilet do Śródborowa, ale to sobie w kasie PKP kupię i chyba będzie git.
nie będzie czasu na kupowanie biletu w kasach przed odjazdem. chyba że masz na myśli, żeby od razu kupić jak przyjedziesz. ale to nie na Centralnym, tylko trzeba przejść na dworzec Śródmieście, jeśli chcesz koniecznie na dworcu kupić, a nie w kiosku. przypomnij mi o tym jak będziemy szli do bilety.
a sprawa wcale nie jest taka skomplikowana. dla tych którzy zostają do niedzieli jest wręcz prosta - bilet 3-dniowy raczej się nie opłaca i trzeba kupić jednorazowe. jeden 20-minutowy na autobus i 2 na pociąg, czyli jednorazowe na dwie strefy. chyba że ktoś chce z Centralnego do Trójki jechać autobusem, to wtedy jeszcze jeden.
a ci którzy wracają w sobotę muszą sobie przekalkulować czy chcą kupować jednorazowe (taki sam zestaw) czy dobowy.
Gary pisze:PS. I jeszcze jedno. Są w tym ośrodku ręczniki? Nie pamiętam, a gdyby były to szkoda by było wieźć zbędny balast.
hmm, prawdę mówiąc nie pamiętam, a nie pomyślałem, żeby o to zapytać. czy ktoś pamięta jak to było?
kajman pisze:Wchodzę, szczególnie, że jeden z moich konkursów będzie z muzyką. Ale w związku z tym pytam czy jeżeli nie wszyscy w to wejdą to będzie drożej?
nie, cena pozostaje taka sama.