Uwaga:
Nazwiska wszystkich zlotowiczów albo znałem wcześniej, albo poznałem przy okazji zrobionych przelewów. Gdyby się jednak okazało, że posiadaczami kont, z których przyszły przelewy jesteście nie Wy, to proszę dać znać, bo na początku tygodnia muszę wysłać listę osób które się w piątek pojawią na Liście. W szczególności proszę o kontakt w tej sprawie Miszona i Artura.
Przypominam (w razie czego, bo mimo że to oczywiste, to jednak kiedyś pojawił się problem) o wzięciu ze sobą dokumentu tożsamości, bo bez tego nie będzie można wejść do Trójki.
Przypominam też, żeby się nie afiszować z wnoszonymi do Trójki aparatami fotograficznymi, bo teoretycznie wnosić ich nie można. Najlepiej wyjąć je dopiero u góry, a zdjęcia robić dyskretnie, tzn. nie pod samą kamerą której podgląd mają strażnicy. Gdyby panowie strażnicy się pojawili i poprosili o nierobienie zdjęć, to przeprosić i aparat schować. Na jakiś czas

.
Będzie nas na Myśliwieckiej rekordowo dużo, więc trudno będzie utrzymać dyscyplinę, dlatego już teraz bardzo proszę, by przynajmniej próbować

. I jeśli z mojej albo czyjejś innej strony będą jakieś "ogłoszenia" do całej grupy to słuchać, żeby nie trzeba było każdemu z osobna powtarzać. Dobrze, kajman?

W szczególności dotyczy to momentu wyjścia z Trójki i rozpoczęcia drogi na dworzec.
W Śródborowiance na samym początku będziemy się rozlokowywać w pokojach 2- i 3-osobowych. Trzeba będzie zrobić tak, żeby w pokojach były osoby które zostają na taką samą liczbę noclegów. Bardzo proszę, by o tym pamiętać.
Więcej informacji wkrótce.