przed 10. zlotem
-
Grycek
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1111
- Lokalizacja: Zurych/Santa Cruz/Saarbrücken/Myslovitze/KATowice/Wroclove
Re: przed 10. zlotem
To ja mogę napisać, że nie mam pojęcia, o której godzinie przyjadę. Ba! Nawet nie wiem skąd przyjadę.
Być może uda mi się tego dowiedzieć do środy, ale nie mogę zagwarantować. Zatem z dużym ppb. będę was szukał.
Być może uda mi się tego dowiedzieć do środy, ale nie mogę zagwarantować. Zatem z dużym ppb. będę was szukał.
Przepraszam za opóźnienie! Dziś po 15-tej dokonałem przelewu na Twoje konto.
W przyszły piątek będę w Warszawie do południa, dlatego na Myśliwiecką dotrę sam przed godziną 19.
Jeszcze raz przepraszam, że tak późno dokonałem wpłaty
W przyszły piątek będę w Warszawie do południa, dlatego na Myśliwiecką dotrę sam przed godziną 19.
Jeszcze raz przepraszam, że tak późno dokonałem wpłaty
no i to też jest dla mnie cenna informacja, bo wiem na czym stoję. dziękiGrycek pisze:To ja mogę napisać, że nie mam pojęcia, o której godzinie przyjadę. Ba! Nawet nie wiem skąd przyjadę.
okleszekno pisze:W przyszły piątek będę w Warszawie do południa, dlatego na Myśliwiecką dotrę sam przed godziną 19.
Jest duża szansa, że będę jechał z Garym, więc najprawdopodobniejsza jest opcja przyjazdu pociągiem jadącym z Bydgoszczy o 16.50, ale ze względów finansowych wolałbym przyjechać tym jadącym z Gdyni przyjeżdżającym o 15.35.
- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
AAA!!!
Dziś postaram się nadrobić.
Dziś postaram się nadrobić.
ok, dziękikajman pisze:Jest duża szansa, że będę jechał z Garym, więc najprawdopodobniejsza jest opcja przyjazdu pociągiem jadącym z Bydgoszczy o 16.50, ale ze względów finansowych wolałbym przyjechać tym jadącym z Gdyni przyjeżdżającym o 15.35.
my będziemy najpewniej jakoś około 17:30.
na Centralny podjedziecie, tak?
tak.
ale nie trzeba po nas chodzić, same dojdziemy do grupy
ale nie trzeba po nas chodzić, same dojdziemy do grupy
- Miszon
- Kontakt:
Mój brak został wyrównany.
Czy ja dobrze dziś rano pomyślałem, czy to faktycznie za tydzień?
Czy ja dobrze dziś rano pomyślałem, czy to faktycznie za tydzień?
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Mój kalendarz mówi mi to samo.Miszon pisze:Czy ja dobrze dziś rano pomyślałem, czy to faktycznie za tydzień?
Mam nadzieje że pogoda dopisze, bo to już za tydzień. Przeraża mnie trochę ta podróż do Warszawy i korki w Jankach, ale myślę że będzie warto jak zawsze.
hehe. to samo dziś sobie pomyślałem.Miszon pisze:Czy ja dobrze dziś rano pomyślałem, czy to faktycznie za tydzień?
jakoś mnie to zaskoczyło. może dlatego, że nie ma tematu 10. zlot forum.lp3.pl - 20-22 maja 2011?
przelewy od Leszka i Miszona właśnie przyszły.
a królewna lady i książęta ksch i Neo01 nie mają zamiaru wpłacić zaliczki?...
a królewna lady i książęta ksch i Neo01 nie mają zamiaru wpłacić zaliczki?...
- Miszon
- Kontakt:
Dokładnie takie same mam odczuciaabd3mz pisze:jakoś mnie to zaskoczyło. może dlatego, że nie ma tematu 10. zlot forum.lp3.pl - 20-22 maja 2011?
Mam nadzieje.że przelew ode mnie również dotarł,a dziś w trakcie trwania listy nie będzie tutaj mnie.Do zobaczenia z nadzieja za tydzień.Paweł
nie ma Ciebie na liście tych, którzy jeszcze nie wpłacili, a więc...Paw19672 pisze:Mam nadzieje.że przelew ode mnie również dotarł
jeszcze tylko od kschyśka czekam na jakiekolwiek info...
jeśli wszystko pójdzie dobrze i korków na torach nie będzie to na Centralnym będę o 14:44.
także jeśli ktoś przybyłby wcześniej do Stolicy, to będzie się można zejść wcześniej
także jeśli ktoś przybyłby wcześniej do Stolicy, to będzie się można zejść wcześniej
-
prz_rulez
- Listy Przebojów Trójki słucham od: *1999 - †2020
- Kontakt:
Oficjalnie mogę napisać, że będę o 16:18, o ile PKP pozwoli
Jeśli ktoś pojawia się o podobnej godzinie, niech da znać.
P.S. Czy macie jakieś zdjęcie z podpisami? Chciałbym wiedzieć, kto jest kim
P.S. Czy macie jakieś zdjęcie z podpisami? Chciałbym wiedzieć, kto jest kim
-
grzes
A opis nie wystarczy. Ku3ę i Kajmana ciężko pomylićprz_rulez pisze:P.S. Czy macie jakieś zdjęcie z podpisami? Chciałbym wiedzieć, kto jest kim
- Miszon
- Kontakt:
tak, opis ku3y autorstwa zwycięzcy Sonisphere:
"patrzę, a tu chłop jak drzewo"

"patrzę, a tu chłop jak drzewo"
- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
Ja planuję przyjechać do Warszawy koło 16-tej... będę samochodem, więc mogę zabrać cięższe bagaże forowiczów spod dworca PKP... - jeśli jest taka potrzeba.
Gdyby nie było takiej potrzeby transportowej, to zjawię się przed audycją na Myśliwieckiej.
Gdyby nie było takiej potrzeby transportowej, to zjawię się przed audycją na Myśliwieckiej.
Musiałbym przyjechać, żeby zobaczyć człowieka, który zmienia się w samochódmacor70 pisze: będę samochodem
- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
Różne dziwne rzeczy robimy, aby zachęcić do przyjazdu innych...TomaszBr pisze:Musiałbym przyjechać, żeby zobaczyć człowieka, który zmienia się w samochódmacor70 pisze: będę samochodem![]()
No takmacor70 pisze: Różne dziwne rzeczy robimy, aby zachęcić do przyjazdu innych...![]()