Witam znalazłem coś na wirtualnemedia.pl, może już ktoś to widział:
Rozmowa z Krzysztofem Skowrońskim, dyrektorem radiowej Trójki, o zmianach zachodzących w stacji.
Oto link:
http://www.wirtualnemedia.pl/document,, ... onski.html
Jak już przeczytacie to może ktoś mi powie kiedy jest audycja "Tu mówi Londyn"
"Jest jeszcze noc, która od lutego zacznie się zmieniać. Pojawi się tam parę nowych nazwisk. Tam będzie kawał dobrej, nowej muzyki."
Wie ktoś którzy to nowi redaktorzy będą lub są? (z nowych to tylko wiem ze jest Michał Owczarek ze "Strefą rock & rolla wolną od angola)
Ciekawe czy pan Skowroński zamierza przywrucić do TRÓJKI Teatrzy Zielone Oko.
Rozmowa z Krzysztofem Skowrońskim
- dominik_fi
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997-2000 r.
- Megalomaniac 3-owy
Re: Rozmowa z Krzysztofem Skowrońskim
TU MÓWI LONDYN - Leszek Wielgo z BBC leci zdaje się w piątki przed 10;00 dokładnie nie powiem - trzeba by zweryfikować...dominik_fi pisze:
... może ktoś mi powie kiedy jest audycja "Tu mówi Londyn"
"Jest jeszcze noc, która od lutego zacznie się zmieniać. Pojawi się tam parę nowych nazwisk. Tam będzie kawał dobrej, nowej muzyki."
Wie ktoś którzy to nowi redaktorzy będą lub są? (z nowych to tylko wiem ze jest Michał Owczarek ze "Strefą rock & rolla wolną od angola)
...a co do nowych redaktorów to będą się oni pojawiać [jak mi się wydaje] gdy będzie otoczka wokół księżyca co miesiąc jak wypadnie - narazie poznałem Marka Starzyka & Grzegorza Połatyńskiego [Trzecia Strona Księżyca] gdyz od grudnia zaczeli się pojawiać i ujeli mnie programem...innych narazie nie miałem okazji posłuchać w akcji...bo musiałbym zapomnieć o spaniu po kolacji