A zatem wszystko jasne! Huragan przegrał z Falowaniem! Dzisiejsze notowanie było bardzo zakręcone. Na szczęście słoik nie!
Do zobaczenia, a może raczej przeczytania w kolejnym forumowym podejściu?
Dobrej nocy życzę wszystkim bawiącym się forowiczom!!!!
Yacy pisze:no to ja też poszukałem...Kapitan Nemo - Jacy delikatni
Szkoda, że nie Kapitan Neo. Ale jest np. Neoh and The Whale.
edit. no właśnie nemo, zupełnie o niej zapomniałem. Pardon.
Odpowiadając na tradycyjne pytanie przed Red Box - oprócz jednego Saudyjczyka - dyploamta amerykański Ron Asmus (znany np. z anegdotycznej konfrontacji Kaczyńskiego z Sikorskim), słynnny argentyński pisarz Ernesto Sabato (mam słabość do argentyńskich pisarzy) w czerwcu miałby 100 lat, ostatni kombatant I wojny światowej Charles Choules (została jeszcze weteranka, ale ona nie była w akcji) i najmłodszy aktor nominowany do Oscara (za film z serii Our Gang z 1931 r.).
Ostatnio zmieniony pt maja 06, 2011 9:56 pm przez słoik, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzis wyniki online na forum podawane byly w ramach zastepstwa ze studia w Katowicach - pod Wawelem praca wre na zupelnie innym froncie.
Dziekujac za te ostatnie trzy godziny spedzone razem, zycze dobrej nocy i samych muzycznych snow.
no to ja Was wszystkich biję na głowę. Z "lady " to są takie tytuły że głowa mała kajman coś tam o tym wie
A jeśli chodzi o Listę, to chyba ostatnio nawet coś było, ale pewnie jakiś koszmar, bo kompletnie mi wyleciało z głowy ... A ha, Lady Pank
Yacy pisze:no to ja też poszukałem...Kapitan Nemo - Jacy delikatni
Szkoda, że nie Kapitan Neo. Ale jest np. Neoh and The Whale.
edit. no właśnie nemo, zupełnie o niej zapomniałem. Pardon.
Odpowiadając na tradycyjne pytanie przed Red Box - oprócz jednego Saudyjczyka - dyploamta amerykański Ron Asmus (znany np. z anegdotycznej konfrontacji Kaczyńskiego z Sikorskim), słynnny argentyński pisarz Ernesto Sabato (mam słabość do argentyńskich pisarzy) w czerwcu miałby 100 lat, ostatni kombatant I wojny światowej Charles Choules (została jeszcze weteranka, ale ona nie była w akcji) i najmłodszy aktor nominowany do Oscara (za film z serii Our Gang z 1931 r.).
Ni zadałem go dziś, bo myslałem, ze nie zdążysz odpowiedziec