Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Myslovitz - koszmar nad koszmary, wyłączamy radio.
krysiron pisze:Niech mi ktoś kto słuchał tych wiadomości powie czy Turnau nie umarł niedawno, że takie awanse zalicza?:P Sorry za wisielczy humor
Wczoraj byłem na koncercie, więc raczej nie
1. W domach z betonu nie ma wolnej miłości
2. Bracka
3. Skóra
4. Teksański
5. Dorosłe dzieci
6. Zegarmistrz światła
7. Do Ani
8. Moja i twoja nadzieja
9. Wehikuł czasu
...
55555. Długość koszmarnego dźwięku
kamil_snk pisze:Myslo - single mają świetne, ale wg mnie na płytach czają się jeszcze lepsze, a nieznane szerzej utwory. A tak na marginesie - zamiast się uczyć czy spać, siedzę, słucham i Was czytam
Pomyślałam, że zawitam na ostatnią godzinę Topu. Pozdrawiam forumowiczów i tradycyjnie całuje semusia i tanatosa w mokre ryje.
Dla mnie Top jak co roku, budzi wspomnienia, lecz trochę przewidywalny... Najciekawsze utwory jak zwykle w przedziale 100 - 50. Zawsze lubiłam posłuchać sobie Zauchy jako apetyczną przystawkę przed ucztą
Cieszy Turnau
lady pisze: Ale rock jest passe taki jaki grano 10, 20 czy 30 lat temu z solówkami. no i nerwa mnie na to bierze, bo to znaczy że blues który był dużo wcześniej jest " passe " jeszcze bardziej.No i Myslo
Łączę się w "bulu" z Tobą...
kamil_snk pisze:Myslo - single mają świetne, ale wg mnie na płytach czają się jeszcze lepsze
słoik pisze:teraz z tuzin lepszych Myslovitza od ręki mógłbym wymienić.
Single mają fatalne a na płytach...perełki!
speaknoevil666 pisze:brakuje mi ostrego riffu gitary
Metallica będzie w Topie WSC w grudniu. Polski metal, tudzież klasyczny rock też jest passe. Taki Breakout powinien mieć ze dwa numery w top40. Np. Oni zaraz przyjdą tu... Super riff.
Martyr pisze:
krzysiek83 pisze:
tadzio3 pisze:Postaram się być, ale tym razem jeszcze nie jestem pewny czy będę
Z najbardziej znanych (w świecie) i cenionych (przeze mnie) to Samael i przede wszystkim Moonspell. Chociaż zeszłoroczny skład był tak cudny, że do dzisiaj mnie ściska serce, że nie widziałem Lacrimosy i Sepultury...
Krzysiek, byłeś w zeszłym roku? I w tym też się wybierasz?
No właśnie nie.
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 11:08 pm przez krzysiek83, łącznie zmieniany 2 razy.
Ratty pisze:Pomyślałam, że zawitam na ostatnią godzinę Topu. Pozdrawiam forumowiczów i tradycyjnie całuje semusia i tanatosa w mokre ryje.
Dla mnie Top jak co roku, budzi wspomnienia, lecz trochę przewidywalny... Najciekawsze utwory jak zwykle w przedziale 100 - 50. Zawsze lubiłam posłuchać sobie Zauchy jako apetyczną przystawkę przed ucztą
Cieszy Turnau
Neo01 pisze:Otóż faceci wcale dużo rzadziej nie płaczą od kobiet. Różnica polega na tym że niemal wyłącznie robią to w samotności.
O, to ciekawe. To pewnie taka tajemnica męska..
Można to tak nazwać. Osobiście nie umiałbym płakać przy drugiej osobie. Zdarzyło mi się tylko raz, szybko odwróciłem głowę. Ale mnie dziś na wyznania wzięło.
mara pisze:[Faceci też płaczą tylko że przeważnie musi wtedy się dziać coś naprawdę poważnego i takie łzy są porażające. Semuś jest chyba młody więc tylko pozazdrość takiej wrażliwości.
Osiemnastka za 9 dni
myślałam że masz z 14-15 lat..niby tylko 3 lata ale jaka różnica
1. Do Ani
2. Skóra
3. W domach z betonu
4. Dorosłe dzieci
5. Bracka
6. Teksański
7. Wehikuł czasu
8. Moja i twoja nadzieja
9. Długość dźwięku samotności
10. Zegarmistrz światła