Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
kajman pisze:Jak się pojawił Zegarmistrz to odezwało się mnóstwo głosów oburzenie, że w piosenkach takie strasznie nieładne słowo jak zabełtać tam się pojawia.
Abby95 pisze:
TomaszBr pisze:To co Ty takiego robisz, że tyle szlabanów dostajesz?
Abby weszła i całe forum się podniosło
Ja nic nie robię złego!! 2 tyg temu szlaban dostałam, F z geografii! Przez przypad, pomyliłam niziny z wyżynami
Mi się takie pomyłki na szczęście rzadko zdarzają. Chociaż ogólnie jestem strasznie roztrzepany- kilka razy wyszedłem ze szkoły bez plecaka i musiałem wracać biegiem, żeby nikt nie zajumał.
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 10:33 pm przez Corleone, łącznie zmieniany 1 raz.
słoik pisze:Ale się abby uśmiałem (bezgłośnie). A zdradzisz czy jakieś konkretne te wyżyny z konkretnymi nizinami czy też może tak en masse?
były 2 zadania (tzn 3, ale jedno nauczycielka wywaliła): 1. opisz nizinę śląską - opisałam wyżynę. 2. wymień surowce jakie sie wydobywa na wyzynach - napisalam na nizinach. a sie uczyłam!!
Corleone pisze:
Chociaż ogólnie jestem strasznie roztrzepany- kilka razy wyszedłem ze szkoły bez plecaka i musiałem wracać biegiem, żeby nikt nie zajumał.
Kiedyś też byłem roztrzepany, a teraz to w szkole co 5 minut sprawdzam czy na pewno wszystko co trzeba mam w kieszeniach i czy niczego nie zapomniałem Jak wychodzę z domu bez niczego na plecach ani w kieszeniach, to się trochę dziwnie czuję...
Martyr pisze:
BTW - wybierasz się na festiwal w Węgorzewie w tym roku, Tadziu? ma wystąpić Kulcik, Straszki i Lao Che z tych bardziej znanych
Postaram się być, ale tym razem jeszcze nie jestem pewny czy będę
Z najbardziej znanych (w świecie) i cenionych (przeze mnie) to Samael i przede wszystkim Moonspell. Chociaż zeszłoroczny skład był tak cudny, że do dzisiaj mnie ściska serce, że nie widziałem Lacrimosy i Sepultury...
nie, ja z Californii. ale jak szłam ostatnio przez park w moim kowbojskim kapeluszu to taki facet do swojej córki pokazując na mnie: "Ona jest chyba z Teksasu".
ja Zegarmistrza pamiętam w wykonaniu pewnego " przydrożnego gitarzysty " - śpiewając fałszował niemiłosiernie, a i tak kasy sporo uzbierał Może za grę. A może sporo ludzi lubi ten utwór.