IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Re: IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Myślę, że chociaż "Biała Flaga" zostanie 

Jak wypominałem... ja to stosuję od jakiegoś czasu i skutki tego są niesamowitespeaknoevil666 pisze:od kwietnia 2010 nie słucham serwisów, programów informacyjnych i zauważyłam korelację pozytywnego stosunku do życia z tym faktem.

Szkoda wypadku Skóry z TOP 10. 

Grycek pisze:Tylko Jonowi Andersonowi głos się nie zmieniakrzysiek83 pisze:Nam wszystkim zmieniają się szalenie głosy z wiekiem. Słychać to doskonale słysząc starsze audycje pana Piotra Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia.borsuczek pisze:Dla mnie niewiarygodne jest jak bardzo głos danego wokalisty może się zmieniać z biegiem lat :O.
Potwierdzam - nie wiem dlaczego, ale dalej ma świetny głos.
- Yacy
- Listy Przebojów Trójki słucham od: not. 67 30.07.1983
- Kontakt:
ja miałem przez krótki czas kryzys w lubieniu Skóry. teraz wszystko wróciło do normy i szkoda mi sadku ... 

- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Sorry, to jest kawałek na miejsce numer 80 - 140 a nie top50... Ale dobre i to. Nie to, że nie lubię...Karpacz07 pisze:Kurde... to co będzie w pierwszej 10?krzychu78 pisze:#18. AYA RL- Skóra
kolejny wypadek z top10
Ale ok, głosuje pokolenie dla którego ten utwór jest bardzo ważny. Ja też miło wspominam lato 1984 ale bez przesady.

I Davidowi GilmourowiGrycek pisze:Tylko Jonowi Andersonowi głos się nie zmieniakrzysiek83 pisze:Nam wszystkim zmieniają się szalenie głosy z wiekiem. Słychać to doskonale słysząc starsze audycje pana Piotra Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia.borsuczek pisze:Dla mnie niewiarygodne jest jak bardzo głos danego wokalisty może się zmieniać z biegiem lat :O.

- Miszon
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 640
- Kontakt:
Poszli jakoś po 21 niedługo.krzysiek83 pisze:Właśnie myślałem czy goście Wam odpuszczą dzisiaj.Miszon pisze:Dorzucę się mimo wszystko:
Ktoś podsumuje drugą godzinę??
- PaTToN
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2007
Ostatnimi laty było kiepsko ale chciałbym by intuicja Cię nie myliłaMartyr pisze:Myślę że na Szczerbulę można liczyć!PaTToN pisze:Ale chyba nie doczekam się Celiny Szczerbuli i Krwi Boga/nie mam żadnych wtyków, po prostu intuicja/

Będę musiał kiedyś odciąć się od tych wszystkich informacji i spróbować, tylko jak na razie pan na WOS wymaga wiedzy,. co się na świecie dzieje.jeruki pisze:Jak wypominałem... ja to stosuję od jakiegoś czasu i skutki tego są niesamowitespeaknoevil666 pisze:od kwietnia 2010 nie słucham serwisów, programów informacyjnych i zauważyłam korelację pozytywnego stosunku do życia z tym faktem.Zgadzam sie z Tobą w 100%
Miałeś wtedy rok?krzysiek83 pisze: Ale ok, głosuje pokolenie dla którego ten utwór jest bardzo ważny. Ja też miło wspominam lato 1984 ale bez przesady.

- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Przybij trójkęoxyros pisze:Dla mnie za nisko. To chyba przez sentyment do tego nagrania jak i calej pierwszej plyty. Ile razy ja katowalem ta ogniowa plyte ? Sam nie wiem.

- krzysiek83
Spokojnie, na kajmana można liczyć.krysiron pisze:Ktoś podsumuje drugą godzinę??
Dla mnie niewiarygodne jest jak bardzo głos danego wokalisty może się zmieniać z biegiem lat :O[/quote]Nam wszystkim zmieniają się szalenie głosy z wiekiem. Słychać to doskonale słysząc starsze audycje pana Piotra Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia.[/quote]
Tylko Jonowi Andersonowi głos się nie zmienia
.[/quote]
I Davidowi Gilmourowi
[/quote]
Jak nie patrzeć, na koncercie The Wall Waters też miał dobry głos

I Davidowi Gilmourowi

- Zibion
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Maggie Reilly też się głos nie zmieniłGrycek pisze:Tylko Jonowi Andersonowi głos się nie zmieniakrzysiek83 pisze:Nam wszystkim zmieniają się szalenie głosy z wiekiem. Słychać to doskonale słysząc starsze audycje pana Piotra Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia.borsuczek pisze:Dla mnie niewiarygodne jest jak bardzo głos danego wokalisty może się zmieniać z biegiem lat :O.
"Wielkie to szczęście nie wiedzieć dokładnie na jakim świecie się żyje. Trzeba by było istnieć bardzo długo, stanowczo dłużej niż istnieje on. Choćby dla porównania poznać inne światy". A jednak coś się traci.jeruki pisze:Jak wypominałem... ja to stosuję od jakiegoś czasu i skutki tego są niesamowitespeaknoevil666 pisze:od kwietnia 2010 nie słucham serwisów, programów informacyjnych i zauważyłam korelację pozytywnego stosunku do życia z tym faktem.Zgadzam sie z Tobą w 100%
- mara
Chwaliłam podpis lady, teraz dostrzegłam aktualność podpisu krzyśka83..
#17. Dżem - Wehikuł czasu
Nam wszystkim zmieniają się szalenie głosy z wiekiem. Słychać to doskonale słysząc starsze audycje pana Piotra Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia.[/quote]Karpacz07 pisze:Dla mnie niewiarygodne jest jak bardzo głos danego wokalisty może się zmieniać z biegiem lat :O

I Davidowi Gilmourowi

Szczególnie jak się wspomagał swoim głosem z lat 80. tych

- Abby95
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1996
- Kontakt:
Ahoj Polacy!
- krzysiek83
Nie skomentuję tego.TomaszBr pisze:Miałeś wtedy rok?krzysiek83 pisze: Ale ok, głosuje pokolenie dla którego ten utwór jest bardzo ważny. Ja też miło wspominam lato 1984 ale bez przesady.

W każdym razie do dzisiaj nie znoszę upałów.
#17 Kocham uwielbiam itd. Dziwnie mi się kojarzy.... Mój numer 14. Spadek z 5.
Wehikuł! To jest to! 
O Abby, dawno Cię na forum nie widziałem.

O Abby, dawno Cię na forum nie widziałem.

Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 10:23 pm przez Corleone, łącznie zmieniany 1 raz.
Tylko Jonowi Andersonowi głos się nie zmieniakrysiron pisze:Nam wszystkim zmieniają się szalenie głosy z wiekiem. Słychać to doskonale słysząc starsze audycje pana Piotra Kaczkowskiego czy Niedźwiedzia.Karpacz07 pisze:Dla mnie niewiarygodne jest jak bardzo głos danego wokalisty może się zmieniać z biegiem lat :O

I Davidowi Gilmourowi

Szczególnie jak się wspomagał swoim głosem z lat 80. tych

W Waiting For The Worms

- speaknoevil666
wehikuł czasu, jeden z niewielu utworów nie poetyckich których tekst znam na pamięć.
Czytam gazety.
Czytam gazety.