IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Regulamin forum
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
Zakaz publikowania zamieszczonych tu danych gdziekolwiek bez wyraźnej zgody Administracji Forum! Zamieszczone dane są wyłącznie do prywatnego użytku zarejestrowanych tu uczestników.
- tadzio3
- Kontakt:
Re: IV Polski Top Wszech Czasów (3.V.2011)
"odchodząc" - Wow, a to niespodzianka. Nigdy jakoś nie uważałem tego kawałka za ponadczasowego
Skąd Ty wiesz?krzychu78 pisze:#22. Republika - Odchodząc
-
"Odchodząc" Uwielbiam ten kawałek! A mialem iść po piwo:)
Jak dla mnie najgorsze nagranie w jego karierze. A teraz leci też jedno ze słabszych. A Mojej krwi nie będzie.Corleone pisze:"Tak tak...to ja" - obok "Białej Flagi" najlepszy utwór Republiki i Obywatela G.C.

I ja dziś debiutujęborsuczek pisze:Witam wszystkich!
Specjalnie na okazję Topu założyłam konto na tym forum bo audycja jest genialna!
A tak z innej beczki - wszyscy dzisiaj skupiają się na maturzystach a co ze studentami którzy powinni skupiać się na pisaniu pracy dyplomowej? Radioodbiornik tak przyciąga że nie ma możliwości sklecenia choćby jednego sensownego zdania

Iw
Dzizus, Odchodząc!
- krzysiek83
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1995-2014
Witaj. Bardzo sympatyczny nick.borsuczek pisze:Specjalnie na okazję Topu założyłam konto na tym forum bo audycja jest genialna!
Republiki, Obywatele... Przy takiej muzyce świetnie się czuję, to w końcu mój zespół/wykonawca numer jeden w Polsce.
- speaknoevil666
rzadko kiedy covery dorównują oryginałowi, ale w mojej subiektywnej ocenie wersja Leny ociera się o nią.
Ma w sobie piękną gitarę, tekst i głos, więc jest na prawdę świetny.tadzio3 pisze:"odchodząc" - Wow, a to niespodzianka. Nigdy jakoś nie uważałem tego kawałka za ponadczasowego
Odchodząc - chyba moja ulubiona Republika.
-
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 2006
- Kontakt:
Od nas słuchaczy wszystko zależy. Bez tego wszystko przepadnie. Czy chcemy tego ?Karpacz07 pisze:Cóż, jego muzyka przynajmniej przetrwała i oby trwała.
Ostatnio zmieniony wt maja 03, 2011 9:53 pm przez semuś, łącznie zmieniany 1 raz.
i ciary i mokre oczy... tak jakoś samoczynniekrzychu78 pisze:#22. Republika - Odchodząc
Witam:)
W tym roku razem z fasolką pod serduszkiem delektujemy się tymi pięknymi chwilami:)
Serdecznie pozdrawiamy - Gosia z Bartkiem i fasolką
W tym roku razem z fasolką pod serduszkiem delektujemy się tymi pięknymi chwilami:)
Serdecznie pozdrawiamy - Gosia z Bartkiem i fasolką
Dla takiej muzyki absolutnie warto żyć.
- Zibion
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1982
Tak w ogóle to te Topy w Trójce coraz krótsze. Pamiętamy co było z grudniowym Topem Wszechczasów. Coraz to mniejsze parcie.
Chcemy! Od razu łzy w oczach przy tej piosence - 10 lat już Go nie ma.semuś pisze:Od nas słuchaczy wszystko zależy. Beż tego wszystko przepadnie. Czy chcemy tego ?Karpacz07 pisze:Cóż, jego muzyka przynajmniej przetrwała i oby trwała.
- krzysiek83
Naprawdę? Po śmierci GC jeden z najczęściej granych utworów... OCzywiście nie kojarzy się tak jak Śmierć na 5 ale jednak.tadzio3 pisze:"odchodząc" - Wow, a to niespodzianka. Nigdy jakoś nie uważałem tego kawałka za ponadczasowego
zgadzam się z Tobą.speaknoevil666 pisze:rzadko kiedy covery dorównują oryginałowi, ale w mojej subiektywnej ocenie wersja Leny ociera się o nią.
Ta solówka gitarowa.
- Neo01
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 1997
Nic nie bój, Twój był zdecydowanie najlepszy, a do tego ważne jest kto słowa wypowiada...słoik pisze:Mam wrażenie, że przeczytałem parę postów o "Leszku Żukowskim" w ten sam deseń, co mój...więc jak mam się czuć zaszczycony.

Nie przepadam za "Odchodząc" ale teraz brzmi całkiem, całkiem.
A w ogóle czytając komentarze o "Leszku", niew wierzę własnym oczom, jakby nie to forum

"Odchodząc" - choć to fizyce wbrew wskazówka cofa się.
Co do "Odchodząc", to się zgodzę.kajman pisze:Jak dla mnie najgorsze nagranie w jego karierze. A teraz leci też jedno ze słabszych. A Mojej krwi nie będzie.Corleone pisze:"Tak tak...to ja" - obok "Białej Flagi" najlepszy utwór Republiki i Obywatela G.C.

- macor70
- Listy Przebojów Trójki słucham od: 0001
jak nie ciachniesz palcem o puszkę, to niekajman pisze:Jak dla mnie najgorsze nagranie w jego karierze. A teraz leci też jedno ze słabszych. A Mojej krwi nie będzie.Corleone pisze:"Tak tak...to ja" - obok "Białej Flagi" najlepszy utwór Republiki i Obywatela G.C.

#21. Kazik - 12 groszy
Dla mnie ten Kazik to jest gniot...... A fe....
- krzysiek83
Śpiewamy mili państwo... Mój numer 10. Numer dwa w tej godzinie.