Kiedyś to było „Pierwsze uruchomienie...” — teraz niech poruszane będą tutaj wątki, które nijak nie pasują do innych tematów Forum. Taki Hyde Park Listy Trójki
Czy ktos bedzie mial mozliwosc nagrania tego programu o Liscie, ktory bedzie w niedziele? Bo tak sie sklada, ze nie bede mial dostepu do tvn, a zdaje sie ze wlasnie tam to pokaza.Chyba, ze zle uslyszalem, ale Niedzwiedz powiedzial : 'po Faktach'
Gdyby znalazla sie jakas dobra dusza i umiescila material na rapid, byloby cudownie
Pozdrawiam, Mateusz
Megalomaniac 3-owy pisze:... czy ktoś "zaejestrował" UWAGĘ!!!...pewnie nikt!?!
Zarejestrowal. A dlaczego pytasz?
Pytam bo chciałbym owy reportaż posiadać i tu mam prośbę - gdyby nie stwarzało to dużych problemów - zgrania tego na na jakiś nośnik i podesłania na adres??? [koszt zwracam]
...ewentualnie możesz udostępnić plik i link podesłać, ale nie wiem w jakim formacie to nagrywałeś bo 2 /3 giga wysłać/ściągnąć to wyzwanie...no ale...
No nie wiem, nie wiem.
Przeanalizujmy sytuacje. Material jest zgrany. Zrobiony jest montaz i zrzucone na chwile obecna do tzw DivXa z polowa rozdzielczosci. Ma to okolo 113MB. Moze byc rowniez w formacie VCD, DVD, MPEG4, PSP, iPod.
Z tym zgrywaniem na plytke i wysylaniem to tak srednio, bo nie mam czasu na poczte biegac. Sledzcie jutro forum to dam znac gdzie umiescilem plik do sciagniecia, bo na radisharze sie nie miesci bo tam maksymalna wielkosc pliku to 100MB.
Piotr pisze:No nie wiem, nie wiem.
Przeanalizujmy sytuacje. Material jest zgrany. Zrobiony jest montaz i zrzucone na chwile obecna do tzw DivXa z polowa rozdzielczosci. Ma to okolo 113MB. Moze byc rowniez w formacie VCD, DVD, MPEG4, PSP, iPod.
Z tym zgrywaniem na plytke i wysylaniem to tak srednio, bo nie mam czasu na poczte biegac. Sledzcie jutro forum to dam znac gdzie umiescilem plik do sciagniecia, bo na radisharze sie nie miesci bo tam maksymalna wielkosc pliku to 100MB.
Tomekk pisze:a czy ktoś z Was w ogóle widzał Helen???????????
D
I widział, i rozmawiał, i przyglądal się jak odbiera telefony, i ejchał samochodzikiem, i jest bardzo wdzięczny
...i do nasłuchania
ja kiedys spotkalem Helen w szatni w Stodole po koncercie Kultu . Mowila, ze cos dawno mnie juz nie bylo na Mysliwieckiej . No ale to tez juz ladne pare kwartalow temu bylo...