Miałem nic nie pisać... ale jak tak Was czytam, to nadziwić się nie mogę. Jak Wy wogóle możecie chcieć "urozmaicenia" zestawu komerchą? Już i tak trochę jej jest i niedawno było w zestawie (Cee-Lo Green, Caro Emerald, Hurts, Adele, I Blame Coco, Jackson, Buble, Duck Sauce, Pink, wymieniać dalej?) Jak ktoś chce komerchy, to niech sobie włączy RMF, Radio Bzdet, albo jeszcze inne. Lista Trójki jest alternatywą dla takich, którzy chcą trochę innej muzyki niż na pozostałych stacjach, powinno tak pozostać. A to, że 20-30 lat temu było sporo kiczu? Nie było wtedy komercyjnych stacji, albo były jeszcze w powijakach, więc Trójka była "zlepkiem" wszelkiej muzyki. Ale dziś jest inaczej, to nie radio dostosowuje się do słuchaczy, tylko słuchacze do radia.
Powinienem Wam podziękować... Wyprowadziliście mnie z błędu. Myślałem, że ja i mój kolega byliśmy wyjątkami jeśli chodzi o flagi, stolice, waluty, itp.

Nawet ta miłość do geografii mi została do dziś

I szlag mnie trafia, jak na geografii pół klasy nie potrafi rozpoznać kształtu naszego województwa (dolnośląskie), albo nie wie, że np. stolicą Grecji są Ateny... No ale skąd mają wiedzieć, skoro dopiero teraz, w gimnazjum, jakaś geografia jest na lekcjach. W podstawówce nie było nic takiego...
Sorry za chaotyczność wypowiedzi, ale tak to bywa, jak emocje targają człowiekiem