Czy podobało się ostatnie notowanie? Niekoniecznie ostatnie, ale może jakiś utwór szczególnie przypadł do gustu? Chcesz agitować do głosowania na konkretny „numer”? Wyraź tutaj swoją opinię...
Bonamassa i Hugh weszli już do Poczekalni, teoretycznie nie mam już powodu tu zaglądać
No ale bywa, że między teorią a praktyką jest duża różnica, więc kibicuję temu panu:
1. GORĄCZKA T. Love Alternative
2. PIECE OF PARADISE John Porter
3. DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ Lady Pank
4. LA FEE Zaz
5. POSTCARDS FROM A YOUNG MAN Manic Street Preachers
6. EGOIŚCI Czarne Korki
7. THE BALLAD OF MONA LISA Panic! At The Disco
Mi się spodobało od razu, a ostatnio wręcz oczarowało! Dawno już nie słyszałem tak dobrego utworu. Dlatego niezmiernie się cieszę, że dostał się do Nieszczęśliwej. Mam nadzieję, że na tym się nie skończy, bo naprawdę byłoby bardzo szkoda, gdyby tak świetny polski kawałek miał pozostać niezauważony. Przypuszczam, że wiele osób jeszcze go nie słyszało i dlatego nie głosuje, więc ważne, by mógł dostać się do Poczekalni. Wtedy inni usłyszą i powinien wystrzelić w górę! Choć z drugiej strony niestety zdaję sobie sprawę, że nowe i mało znane polskie zespoły mają bardzo utrudnione zadanie, bo wiele osób z zasady głosuje tylko na renomowanych wykonawców, zwłaszcza tych zagranicznych
W każdym razie mocno trzymam kciuki za Czarne Korki! I zachęcam do zapoznania się z tym utworem i głosowania na niego! http://www.youtube.com/watch?v=WdNjY2Dhq4M
Słyszałem ten utwór i jeden raz i całkowicie mi wystarczy. To jeden z największych koszmarów w zestawie i mam nadzieję, że się nie załapie na listę. Zresztą nie jedyny polski koszmar ostatniego okresu. Siedmiomilowe buty brzmią mi jak żałosna podróbka Arki Noego. A z kolei świetny kawałek Basi SW (piano paluszki lizać) wypadł z nieszczęśliwej.
1. GORĄCZKA T. Love Alternative
2. PIECE OF PARADISE John Porter
4. LA FEE Zaz
5. POSTCARDS FROM A YOUNG MAN Manic Street Preachers
6. EGOIŚCI Czarne Korki
7. THE BALLAD OF MONA LISA Panic! At The Disco
Słabiutka coś ta Nieszczęśliwa Siódemka. Z tych utworów podobają mi się Pocztówki i ewentualnie Mona. Reszta jakaś słaba (no, może Rajskie Piece obojętne ).
1. DILLY Band Of Horses
2. LA FEE Zaz
3. GORĄCZKA T. Love Alternative
4. DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ Lady Pank
5. PUNKROCKGANG.COM Sex Bomba
6. THE BALLAD OF MONA LISA Panic! At The Disco
7. PIECE OF PARADISE John Porter
czyżby BoH mieli zadebiutować na lp3??? I to z utworem, że tak napiszę, nie najlepszym...? Ale to jednak zawsze Band Of Horses Super!
I tylko Johna szkoda...
Yacy pisze:czyżby BoH mieli zadebiutować na lp3??? I to z utworem, że tak napiszę, nie najlepszym...?
niestety internet ma to do siebie, że wszystkie głupoty, które się napisze zostają...
przesłuchałem sobie całą płytę BOH i ułożyłem kolejność utworów. okazało się, że DILLY jest na ... trzecim Po dwóch genialnych utworach! A z drugiej strony jednak nie jest najlepszy
1. LA FEE Zaz
2. LOVE IS FOUND Sade
4. BOB MARLEY Habakuk
5. EGOIŚCI Czarne Korki
6. PEKAPE Basia Stępniak-Wilk, Marta Honzatko i NiePerwersyjni
7. GORĄCZKA T. Love Alternative
1. LA FEE Zaz
2. LOVE IS FOUND Sade
4. BOB MARLEY Habakuk
5. EGOIŚCI Czarne Korki
To jest Nieszczęśliwa 1526, a nie 1525
Jedna z najsłabszych ostatnio. Poza bardzo dobrymi Pekape i Sade żadnego chociaż dobrego utworu (jeszcze Habakuk można podciągnąć pod przeciętny). Niestety wypadły Panic! i Manic, szczególnie brak mi tego pierwszego No i skuteczność rośnie - 2/7. Dziwi mnie też brak Bonamassy, w sumie ciekawego kawałka.
1. LA FEE Zaz
2. LOVE IS FOUND Sade
4. BOB MARLEY Habakuk
5. EGOIŚCI Czarne Korki
To jest Nieszczęśliwa 1526, a nie 1525
Jedna z najsłabszych ostatnio.
A ja mam całkowicie odmienne zdanie. Uważam, że jest to zdecydowanie najlepsza Nieszczęśliwa Siódemka, odkąd są one publikowane na forum! Najlepiej świadczy o tym fakt, że na trzy utwory z niej już w tym tygodniu zagłosowałem, mimo że jeszcze wtedy nie wiedziałem, że są w Nieszczęśliwej Ponadto nie wykluczam zagłosowania w przyszłości na trzy kolejne Tak więc nie miałbym nic przeciwko temu, aby w tym tygodniu skuteczność wynosiła nawet 7/7 Choć oczywiście zdaję sobie sprawę, że jest to nierealne...
1. DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ Lady Pank
2. BOSO Zakopower
3. LA FEE Zaz
4. LOVE IS FOUND Sade
5. EGOIŚCI Czarne Korki
6. WHEN YOU'RE YOUNG 3 Doors Down
7. PUNKROCKGANG.COM Sex Bomba
2. BOSO Zakopower
6. WHEN YOU'RE YOUNG 3 Doors Down
to cieszy
3. LA FEE Zaz
5. EGOIŚCI Czarne Korki
a to wprost przeciwnie
pozostałe na lekki plus, a Laska może nawet na duży
ku3a pisze:Nieszczęśliwa Siódemka 1527:
1. DZIEWCZYNY DZISIAJ Z BYLE KIM NIE TAŃCZĄ Lady Pank
Czy nie wydaje Wam się jakaś dziwna ta seria 51. miejsc Lady Pank?
Od dłuższego czasu są w nieszczęśliwej siódemce (z wyjątkiem tygodnia, w którym byli "promowani" na forum), a za każdym razem można w ciemno obstawiać, że... do poczekalni na pewno NIE WEJDĄ.
Czy jest w zestawie do głosowania jakikolwiek inny utwór, który nie miał na antenie Trójki ANI JEDNEJ emisji?