Ja właściwie nic, poza Adelą.90% z tej listy nie kojarzę... Boże, jaki jestem zacofany

Moderatorzy: ku3a, Yacy, Mateusz, neon.ka, ku3a, neon.ka, Yacy, Mateusz
Ja właściwie nic, poza Adelą.90% z tej listy nie kojarzę... Boże, jaki jestem zacofany
Żeby tak Stal zaczęła na poważnie grać chociaż w 1. (czyli de facto 2.) - marzenie...temik3 pisze:kibicuję na Podkarpaciu raczej każdej drużynie, która gra w wyższych ligach II czy III.
Utwór, jak utwór, nic specjalnego.albarn pisze:Guano Apes - Naprawdę fajny numerchoc raczej nie gustuję w tego typu muzyce.
Kod: Zaznacz cały
17 15 8 [14]
BRODKA — Krzyżówka dnia
CD „Granda” 2010
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 2420 28 14 1 6
No przynajmniej rok musimy poczekać.Żeby tak Stal zaczęła na poważnie grać chociaż w 1. (czyli de facto 2.) - marzenie...Neo01 pisze:
Oj, oj, tu się nie zgodzę... Może teraz nie porywają, ale wcześniej nagrali wiele CUDOWNYCH kawałków... "Karma Police" - nie znam wielu lepszych utworów niż ten - jeśli w ogóle.PaTToN pisze:To jest Radiohead, więc nie ma się co spodziewać cudów
Wystarczy, że cudownie grająPaTToN pisze:To jest Radiohead, więc nie ma się co spodziewać cudówarsen94 pisze:Jaki tam koszmar ...JAKI . Po prostu nie wiesz czego słuchasz.
Kod: Zaznacz cały
16 17 3 [16]
MYSLOVITZ — Ukryte
CD „Nieważne jak wysoko jesteśmy…” 2011
[Podsumowanie Wszech Czasów]: 2877 9 16 1 2
Pink musisz znaćCorleone pisze:Ja właściwie nic, poza Adelą.90% z tej listy nie kojarzę... Boże, jaki jestem zacofany
Mi wystarczy ich ostatnia płytaalbarn pisze:Oj, oj, tu się nie zgodzę... Może teraz nie porywają, ale wcześniej nagrali wiele CUDOWNYCH kawałków... "Karma Police" - nie znam wielu lepszych utworów niż ten - jeśli w ogóle.
Podoba mi się ten utwór coraz bardziej...sk pisze:Kod: Zaznacz cały
16 17 3 [16] MYSLOVITZ — Ukryte CD „Nieważne jak wysoko jesteśmy…” 2011 [Podsumowanie Wszech Czasów]: 2877 9 16 1 2
ciężko powiedzieć jak to jest - np. nowe single od MSP czy The Strokes nie weszły nawet do poczekalni, ale to prawda - zbyt dużo dobrych utworów kisi się w otchłaniach poczekalniNie chodzi mi o to ,żeby gaga była ma 1 miejscu.Brakuje mi świeżości, czyli naturalnej rotacji.Tyle się dzieje w muzyce, tyle jest dobrych numerów w propozycjach do listy i to gdzieś ginie w poczekalni lub nawet nie w niej.Popatrz na listę ostatnią i zauważ jak wielu wykonawców było na 1 miejscu. Nie to nie zarzut, ale naturalną koleją rzeczy jest ewolucja a nie skupianie się na dorobku gwiazd z dorobkiem
Wcześniej grali zupełnie inaczej. Kiedyś byli zespołem zdecydowanie gitarowym, a nie elektronicznym jak teraz.PaTToN pisze:Mi wystarczy ich ostatnia płyta
ciem?Corleone pisze:Całkiem fajny ten Myslovitz, rytm dobrze wystukuje się kapciem.